Части на София без вода на 13 ноември

София за пореден ден ще е "на сухо"

Във връзка с направа на връзка на улични водопроводи на ул. „Булина ливада” жк. „Красна поляна”  , се налага спиране на водоподаването от 10 до 22 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на :

по ул. „Одоровци” от ул. „Методи Кусевич” до ул. „Булина ливада”
по ул. „Булина ливада” от ул. „Братин дол” до бул. „Възкресение” и бл. 36Б, бл. 23

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Одоровци” ъгъла с ул. „Илинден”.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Месечинка” кв. „Овча купел” , се налага спиране на водоподаването от 10 до 22 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Зеленика”, ул. „Месечинка”, ул. „Кърпикожух”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Месечинка” срещу фирма „ВАС”.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Методи Бегов” с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Дивано”, ул. „Методи Бегов”, ул. 94, ул. „Съединение”, ул. „Теменуга”, ул. „Могила”, ул. „Георги Бенковски”, ул. „Съединение”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дивано” ъгъла с ул. „Христо Ботев”.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с направа на хидравлична проба  на уличен водопровод на ул. „София” гр. Банкя  , се налага спиране на водоподаването от 9 до 18 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „София” от ул. „Иванянско шосе” до конна база „Хиподрума”, ул. „Чавдарица”, ул. „Васил Петлешков”, ул. „Любен Каравелов”, ул. „Ангел Кънчев”, ул. „Кочо Честименски”, ул. „Хан Аспарух”
по ул. „Горски път” от ул. „София” до ул. „Перуника”, ул. „Райна Княгиня”

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул.”София” пред магазин за хранителни стоки.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.