Кучкова пуска своя марка парфюм

Оказа се, че Бонбони е сладка, но не и глуповата. Готова е да се омъжи за гаджето си - политик

Плеймейтката прави първата крачка към сериозния бизнес с разработването на парфюм „Елена Кучкова". Тя призна, че вече се е захванала с амбициозната задача да създаде ухание, което да носи името й, пише Lifestyle.bg.

„Ще гоня линията Бонбони - прякора, който ми излезе във „ВИП Брадър" - каза тя. - Това подсказва, че ароматът на моя парфюм ще е сладникав, но не прекалено".

Преценката на хубавицата, за участието й в риалити формата е, че е претърпяла развитие от влизането си. Откровена е, че все още не е гледала всички серии, които са излъчени, и не знае точно как са я изкарали продуцентите.

„В Къщата наистина беше трудно, нищо че отстрани изглежда лесно. Моят приятел ми пусна мисията с паяците и много се смях. Не мога да повярвам колко смешно може да изглежда отстрани, а аз умрях от ужас вътре! Още не съм се отърсила от Къщата. Не мога да свикна със светлината вкъщи - тъмно ми е и не виждам, странно ми е, че сама мога да си изгася светлината и не ме буди аларма. Не мога да свикна, че съм у дома - посред нощ се събуждам и мисля, че съм в Къщата на „ВИП Брадър" - кахъри се Кучкова.

Тайнственият приятел-политик, както всички вече знаят, явно внимателно е гледал предаването и сега прави разбор на Елена за участието й. Уж небрежно й споменал и за шушукането, че е имала любовна афера с фолк певеца Борис Дали. „Глупости, участвах в негов клип, но истината е, че жена му присъстваше на снимките, дори ми беше гримьорка" - с усмивка реагира плеймейтката.

Сред откровенията й беше и това, че в Къщата нямало неин тип мъж, който да я провокира. Симпатизирала на Мартин, Иво, както и Наско, тъй като са млади хора.
„Не си падам по такъв тип, а по по-зрели и големи, защото харесвам мъже, не момчета. Е, опитаха се вътре да ме забъркат с Иво, но не можа да им мине номера", доволна казва тя. И не крие, че е готова да се омъжи, макар че обещава да не бърза.

„Все пак съм на 25 години, не съм малка - разсъждава Елена. - Кога да се задомя, като стана на 35 ли? Вярвам, че ако съм срещнала правилния човек, а сега всичко е идеално между мен и приятеля ми, с когото живеем почти заедно вече 9 месеца, защо да не се оженим.