200 места за студентски бригади в Германия

Подайте заявление в Бюрото по труда до 05.01.2015г.!

200 студенти от България имат шанс да се включат в лятна ваканционна заетост в Германия през 2015 г. Кандидатите могат да подават документите си в бюрата по труда.по място на обучение.
Изискванията към кандидатите са: да са студенти в български висши учебни заведения; да са на възраст между 18 и 35 години; да са редовна форма на обучение; да не са последен курс на семестриално обучение; да имат основни познания по немски език (най-малко три години изучаване на немски език); да са готови най- малко два месеца да работят в Германия.
Сферите, в които обикновено се получават предложения за работа, са селско стопанство; хотелиерство и ресторантьорство (сервитьори, камериерки, бармани, помощен персонал в кухня, общи работници); фирми за почистване на помещения и индустриални обекти; вериги за бързо хранене – McD’s; германските пощи.
Повече информация може да получите от сайта на Агенция по заетостта, в Информационния център на Агенция по заетостта на тел. 02/980 87 19, или на място в бюрата то по труда в страната. За студентите в Тракийски университет повече информация може да се получи в гр. Стара Загора, ул. Стефан Караджа №8, ет.1, стая 102 или стая 112.