"Карнавал на любовта" за Иванко

Заралии продължават да събират пари за лечението на бащата на Гери

Младежкият общински съвет Стара Загора се включва в кампанията за събиране на средства за лечението на Иванко Тодоров.
От 19,30 часа на сцената на Младежкия дом те ще представят спектакъла "Карнавал на любовта". Пиесата е на авторката Маринела Колева - член на МОС - 2010 - 12 година с режисьорската подкрепа на Станислав Станев - Станката, който за пореден път подкрепи младите хора в инициативата им за игра на сцената.
Деветнадесет младежи, въплътени в образите на любимите герои от литературни произведения, приказки, митове и филми ще разкажат на публиката за дълбочината на любовта, ще споделят пред зрителите, че тя - любовта е дълбоко чувство, което се споделя от близки и влюбени.
Входът е с билети, чиято цена е 2 лева. Събраните средства ще бъдат преведени по сметката на Иванко Тодоров. Преди седмица средства за лечението му бяха набрани и със специален благотворителен концерт "Надежда за Ванко". Оччаква се стартирането и на онлайн търг.
Иванко Тодоров се бори с тежко онкологично заболяване и за първия етап от лечението му са необходими 150 000 лева. До момента са събрани малко по-малко от половината сума. Младият мъж е баща на Гери, която прослави с певческия си талант Стара Загора като един от големите победители в конкурса на Слави Трифонов за млади изпълнители.