Полицията издирва синчето на Том Ханкс

Чет отдавна има проблеми с наркотиците и алкохола

Честър Ханкс, син на звездата Том Ханкс, е издирван от британската полиция заради вандализъм в хотел, пише вестник "Мирър". 24-годишният младеж, който не за първи път има проблеми с наркотиците и алкохола, се забавлявал като почетен гост в Лондонски нощен клуб

"Той беше доста превъзбуден, като влезе в клуба. Почна да пие, и непрекъснато се обръщаше към хората около него с въпроса "Ти знаеш ли кой съм аз?", разказва свидетел на екшъна пред британския вестник. Никой не се впечатлил от Чет (както казват на момъка на кратко), нито пък го разпознал като син на Том Ханкс.

Нещата не се оправили, след като Чет напуснал клуба. Младежът се прибрал в хотела си с приятел- британски актьор. С тях били и три млади дами. Влизайки в стаята му, Чет попитал момичетата дали ще му правят компания в леглото. Те не склонили.

Честър обърнал три бутилки уиски и почнал да чупи всичко, което му попаднало в ръцете. И непрестанно питал "Къде е коката, защо още се бави?!". Охраната на хотела пробвала да го укроти, но той почнал да си бие с тях.

На сутринта дошла полиция, но от Чет Ханкс нямало и следа. Според хотелиерите той е причинил щети за над 1,200 британски лири.