Ето как чалгаджията Галин грачи на участия (видео)

Изпълненията му са аматьорски и фалшиви, разочаровани са феновете

Читатели на Bulgariautre.bg изпратиха на редакционния имейл кратък видео материал от клубно участие на новоизгрялата звезда на поп фолка Галин.

Посетителите на нощните заведения изразяват възмущение и разочарование от аматьорското изпълнение на Галин и са потресени от фалшивото му пеене.

“Как може този да е певец и изпълнител, той е абсолютен некадърник, платихме 10 лева вход за да гледаме това чудо…”, коментират бившите почитатели на Галин.

Всъщност за пеене е трудно да се говори, на видеото се чува сричане и грачене, но не и пеене, а иначе нежният младеж от Добрич е носител на наградата „Оригинално присъствие на клубната сцена“.

Учудващо е, че самият Галин, който е от музикално семейство и е учил в престижното музикално школо в родния Добрич, се оказва толкова бездарен и непоготвен, изненадано коментират поп фолк почитатели.

Като доказателство прилагаме видеото доказващо, че участията на Галин по заведенията минават като студентски караоке купон посипан с евтини салфетки и обилно количество фалшиви музикални тонове.

Говори се, че редиците от фенове на певеца със спорна сексуалност оредяват с всяко поредно негово участие. Самите кръчмари управляващи чалга клубовете, вече са започнали да отказват бъдещи ангажименти, заради оплаквания на недоволни клиенти.