Наградите на „Планета”, резил в HD формат

Булевард

25-02-2015, 01:21

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

„Да начешем езиците” с Елза Парини

Галин защити Гергана след "Господари на ефира"

Джена посети Аспарухово (СНИМКА)

Анелия избухна срещу Джена

Джена развали годежа?

Джена: Върви кампания срещу мен!

Преслава показа къде релаксира

Преслава: "Ако утре те няма" не е посветена за мъж

Галена окраде "Туин Пийкс"!

Деси Слава се завръща в "Пайнер"

Проблем между Глория и "Пайнер"?

Азис се моли да иде в Пайнер

Пайнер-лийкс – изтече списъка с победителите

Райна проговори за конфликта между нея и предаване на "Планета тв"

Ивана: Нямам място на наградите на Планета

Наградите на Планета – победителите са ясни предварително?

Катастрофален старт на наградите на Планета Тв

Най-грозните рокли на Планета-та

Магда – пияната водеща на наградите на Планета

Клюкарски миш-маш

Цяла вечер певачките търсиха „най-лудите”, а те се оказаха на сцената

За пореден път съм наказана да гледам наградите на телевизия „Планета”, телевизията майка на чалга културата. След като само преди вечер изгледах холивудските награди на Академията, сега ми се връща тъпкано.

Запасявам се с бутилка твърд отлежал алкохол, енергийна напитка и сядам да гледам. Питието не е за друго, а за да мога да преглътна цялата тая мъка, дето се лее от ефира и то в HD формат, пък и да съм в темпо с ритмите звучащи от екрана.

Сменям от време на време каналите, за да проверя наистина ли формата е HD или... ама, както се казва в южната ни съседка „Йок”, разлика в качеството и звука на моя FULL HD телевизор не откривам.

Наградите бяха открити от Ивана, която явно сама беше залепила миглите си, защото пак бяха на криво, въпреки че моделът на роклята й се опитваше да създаде впечатлението, че певицата има талия това не се получи, сещам се, че някоя нейна колежка беше изпяла „пиши го неуспешно”... На излизане от гримьорната думите на легендата сигурно са били „ако някой намери талията ми, да ми я върне...”.

Липсва ми нещо, още от началото, и не мога да се сетя какво. Излизат двама водещи, липсва настроение... чудя се, а да, сетих се, няма я порядъчно почерпената Магда, голям пропуск, миналата година поне имаше клоун, дано да се появи до края.

Гафовете започнаха още с първата награда, представящата Надя Стоева не знаеше за какво е горе и от коя страна на микрофона да говори, излизайки да получи наградата си „Посланик на българската музика зад граница” певицата Джена закачи шлейфа на кадифената си рокля на стълбите, което едва не я остави полугола, за да го освободи, на певицата й се наложи да даде две крачки назад, дано това не е зло предзнаменование и тя да не се върне назад и в кариерата си.

Пореден гаф, липсва преводач за представителя на Youtube за централна и североизточна Европа, която обяви наградата „Видеосензация в Youtube” за Фики и Преслава – „Горе долу”, за да я получи излезе само Стораро Джуниър.

Дойде ред и на Теди Александрова да се прави, че пее. Тя представи некадърна буфосинхронада, като видимо забравяше да държи микрофона пред устата си и ако имаше награда за най-лошо изпълнение на плейбек можеше заслужено да грабне титлата.

След това се изреждат, гимнастички и други певици претендиращи, че могат да пеят, които основно умеят да се кълчат.

Статуетка за „Дебют на 2014 година” отново получи Фики Стораро, облечен целия в кожа с разгърден елек без ръкав, а появата му взриви тийнейджърската публика, във въздуха захвърчаха сутиени и бикини, е да, преувеличавам, но ситуацията предразполагаше точно за това.

„Най-прогресиращ изпълнител на 2014 година” – Галин, най-накрая да се сбъдне и неговата мечта. Добричлията с неясна сексуална ориентация се беше облякъл като за празника на родния си град, наградата му бе връчена от Цветелина Янева, той каза нещо благодарско, като не спираше да нарича публиката приятели.  

Защо забравихте за Крум, той токова се стара през миналата година?!

Специалната награда на радио Веселина за най-излъчвана песен в ефира на радиото – "Хавана Тропикана" получи Галена. Екстравагантната смядовчанка се появи с маска от кристали, която скриваше цялото й лице, надолу беше решена в черен гащеризон, най-вероятно дело на нейният стилист Борче.

Наградите фолклорен албум за Борис Дали и изпълнителка на фолклорни песни за Райна минаха между другото и бяха вяло аплодирани.

Николета Лозанова връчи наградата "Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип" на Илиян и Сияна, НиЛо се чудеше на къде да погледне, защото не знаеше къде точно се крият нейните папараци.

„Най-гледан изпълнител в Youtube” се оказа Джена, явно милата няма да намаже нищо от големите награди, щом й пробутват тези мижавите в началото.

 „Оригинално присъствие на клубната сцена”Галин, е айде стига де, с по две участия на месец... Ама да всъщност като работи по-рядко сигурно се раздава повече, на нощната сцена.

Време за изява, Галин изпя песен, с която държеше да подчертае, че пее на живо. Въпреки, че прекалено ниската тоналност се оказа трудна за пискливото му гласче. 

По време на изпълнението можах да разгледам роклята на Джена по-детайлно и я поздравявам, нямаше лампази, напротив, само плюш, сатен и едно огромно деколте преливащо от плът. На мен лично много ми хареса, идеална е за гей парада.

Преслава бе наградена за песента „Ако утре ме губиш" с награда за "Баладичен Хит на годината", тъкмо мислех, че са я забравили.

"За най-добър дискотечен хит"  бе определен „Хавана тропикана” на Гален и DJ Живка Микс, пардон Галена...Тя излезе пак с тази маска от камъни, нещо много странно се случва тук.

За първи път изпълнител на конкурентната поп-фолк компания АРА МЮЗИК излезе на сцената на събитие на Пайнер, това беше Алисия, която изпълни дуета си с Константин, тя бе качена на високи обувки скрити от дълъг бял панталон, и може би бе една от най-елегантните на сцената, може би, казах...

„Най-добър дует на годината” се оказаха Емилия и Ави Бенеди, предполагам защото по-младите вече взеха достатъчно награди, феновете освиркаха недоволно наградените, а за изпроводяк на водещите им се наложи да подканят разочарована публика да аплодира още веднъж.

"Албум на годината" за Анелия и тавата „Феноменална”, това само го чух, не я видях как е облечена бях до... сещате се, ... така е като няма рекламни паузи.

"Най-добър видео клип на годината""Хавана тропикана"Галена, тя излезе за третата си награда отново с маската и в съзнанието ми изпъкна мисълта, че най-вероятно певицата е претърпяла поредната (стотна) пластична операция и белезите от скалпела още не са зараснали.

След като забелязах, че Галена не си е обезкосмила мишниците, осъзнах, че в крайна сметка, наистина формата е FULL HD.

Дойде ред на изпълнението на Цветелина Янева и голяма част от вложителите в КТБ разбраха къде са отишли паричките им.

Постната сцена на наградите грейна специално за баладата на Янева, появиха се трон декориран с цветя, огромни полилеи и допълнителни видеостени, а приятелката на Делян Пеевски се появи в дизайнерска рокля за която се говори, че струва поне 15 хиляди евро.

Благодарение на високата резолюция на излъчването забелязах, че певицата бе засукала деликатно червено конче на китката си, едва ли е последователка на кабала, най-вероятно е против уроки, зачудих се кой пък ще и завиди, че и да я урочаса тази "госпожа"?!

Емилия пак нещо се мотка по сцената, май я награждават или пее, то при нея никога не е ясно какво прави, изглежда  сякаш е облякла миналогодишната рокля на Галена, но наобратно.

Пак време за изява, Анелия първо пя на креват, а после с Миро, нищо ново под слънцето, тогава вече се изумих от начина, по които изглеждат гърдите й, сякаш беше сложила чорапите си за да напълни сутиена. Може би е махнала силикона и кожите й са виснали като печени чушки.

Наближава края, а аз вече искам да си тръгвам... идва наградата за „Най-добра песен на 2014 година”, излиза някакъв доктор, който е и мениджър на нещо във фирмата майка, сигурно е гинеколог, предполагам, че с толкова много жени на около имат нужда. Човека обявява наградата като се опитва да бъде оригинален, и поредна награда за Джена и песента „Моли се да не почна”, можело значи да наградите момичето, при това заслужено!

Поздравления за Джена, която е успяла да се преоблече и е сложила царствена рокля в черно, богато украсена с лъскави камъчета, блести, чак заслепява. Сега забелязах, че тя е изневерила на чалга стайлинга и е отрязала косата си захвърляйки екстеншъните в микровълновата си фурна.

Предполагам, че за перфектния грим на Джена се е погрижил артиста Бони.

Вече наближава края и аз съм много по-щастлива, е след като изпих два валериана, ето я наградата „Най-добър певец на годината”, обявява я Десислава, която след като погладува малко пак се върна в Пайнер. Стискам палци „дано да е Галин, нали е от нашите...” да, ама не.

Наградата „Най-добър певец на годината” отива за Фики Стораро, е, певец е силно казано, но явно спонсора на Галин не е платил за титлата, овациите за Фики бяха премесени с „Уууу”, дюдюкане и освиркване, което показа разочарованието на феновете на Гальо.

Фики излезе да си вземе наградата и фъфлейки благодари на мама и татко, благодарение на HD формата забелязах и кръвясалия му поглед, което затвърди мнението ми, че малкия ром се е подкрепил с нещо по-твърдо от алкохол. Добре, че в залата няма скинари...

Дойде ред и на певицата на годината, наградата де, усещам, че сега ще има скубане на коси и екстеншъни, тръпна в унес.  Всички пищят, нищо не чувам, и така певица на годината е ... Къде е сега пияната Магда?!

Преслава!

Тя "изпя най-жестоката рок балада на годината", беше коментара на връчващата Тони Дачева. Не знаех, че в поп-фолка има рок балади, липсват ми баладите на Щурците и Сигнал.

Ефирното време на наградите изтича, но те продължават с изпълнението на „рок баладата”, стискам зъби и чакам финалните надписи.

Общото ми впечатление е, че за разлика от помпозните видеоклипове на певиците от Пайнер, наградите бяха зле заснети и постни, напомняха ми на наградите на MTV през 80-те години когато бях все още малък и никому неизвестен травестит.

Ред е за последната награда - „Музикален идол”, виждате ли кавичките, ясно е, че щом Преслава е певица на годината, Галена ще получи тази награда.

Ивана връчва, и о, чудо, Галена се появи вече без онази маска, облечена е с доматено червена рокля и много редове фалшива коса, о, боже, колко бързо зарастват белезите от пластичните корекции. Първата си песен, Галена изпя на плейбек, но на втората се раздаде на живо, колкото и позволява таланта.

Край, сменям канала, вече не издържам, ще си прережа вените ако това продължи.

Потресена съм, Есил Дюран не получи нищо... Крем лицемерие...

Какво стана с легендите Глория, Камелия, Малина... дано не пропусна някоя?!

Тази церемония отново ме наведе на мисълта, че фирма Пайнер прилича много на малка тоталитарна държава. Награди получиха почти всички, като на "Златния Орфей", а големите призове отидоха при тези, които най-много са слушали... диктатора си.

На финала мога да кажа, че най-хубавото на наградите беше липсата на реклами, Viva Бор Чвор!