Преслава бясна на Лора Крумова и Галя Щърбева (снимки)

Певицата гостува в шоуто "Комбина" и разказа, че като малка искала да стане "тираджийка"

Екипът на предаването „Комбина“ успя да изрови кадри от клип на фолк певеца Милко Калайджиев, в който като сатист се изявява 18 годишната пищна девойка Петя, по-късно бузестото къдрокосо момиче се превърна в любимката на цяла България Преслава. Именно тези кадри бяха показани на певицата по време на нейното гостуване в предаването.

Всеизвестен факт, е че Преслава не харесва кадрите от годините когато е била пухкава и видимо се издразни на видеото. Тя шеговито подхвърли, че вече е скарана с водещите и призна, че участието й в един от първите клипове на Милко Калайджиев се е пазело в тайна.

На въпроса била ли е жертва на насилие фолк иконата демонстрира нежелание да говори за това и подмина питането с тривиалното „следващият въпрос?“.

В разговор за семейството си тя сподели, че в детските си години е искала да стане шофьор на камион: „Като малка исках да съм тираджийка или певица“. От интервюто стана още ясно, че добричлийката не е срещнала своята сродна душа и не е намерила мъжът на сърцето си.

„Той трябва да е човек, с който да си говоря, да си споделяме, да научавам нови неща. Мъж, с който да мога да израствам.“, споделя идеала си за партньор певицата.

„Моите връзки са по 3-4 години.“, с тези думи Преслава отговори на въпроса за своя страх от обвързване, а относно бившият си приятел Бирмата, певицата прекъсна водещите още по средата на въпроса и пожела да чуе следващият.

Преслава в своите пищни години