Анита Мейзер задушила мъжа си при екстремен секс?

Сексбомбата умъртвила по непредпазливост Николай при садо-мазо игри

„Престъпление от страст“ – това е една от хипотезите за смъртта на Николай Димов, под която се разбира тиражираното вече „убийство по непредпазливост“. Според сведенията до момента става ясно, че съпругът на Анита Мейзер е бил удушен при екстремен секс.

Това е признала самата тя пред разследващите, пише БЛИЦ. Бизнесдамата Анита Мейзер разказала пред разследващите, че задушила съпруга си, без да иска, по време на садо-мазо ласки, разкриват отлично осведомени източници на БЛИЦ. Първоначално тя се уплашила и дала няколко различни версии, а впоследствие признала и обяснила действията си с това, че се уплашила.

„Уплаших се“ – това е казала тя още вчера и признала какво се е случило. Това, че Димов е бил душен, обаче, не обяснява как се е получила една прободна рана на шията. Ясно е, че е имало асфиксия.

Нова телевизия съобщи по информация на свои източници, че по тялото на Николай не са намерени прободни рани.

Според източниците Анита Мейзер измислила версията за двамата познати на Николай, които той срещнал, а след това, че била отишла до магазина и като се върнала мъжа й го нямало в дома им. Както и това, че впоследствие като се събудила го намерила мъртъв на дивана в хола.

Ясно е обаче, че тя се е качила с Николай апартамента. Това е лесно доказуемо, защото цялата кооперация е опасана с видеонаблюдение, камери има и в асансьора, както и на етажа на Анита. Освен това до нейния апартамент се стига само с асансьор, за който е нужен чип или да бъде извикан от горе.

Източниците смятат, че случаят е повече от странен и версията „престъпление от страст“ е твърде удобна. Не е ясно с какво е бил задушен Николай, като сред версиите са – с кабел и свинска опашка.

Близките на Николай не приемат версията от обясненията на Анита Мейзер. Те споделиха пред БЛИЦ, че двамата с Николай нямали дори интимни отношения от дълго време. Приятели на културиста, запознати доста добре с личния му живот и предпочитанията му, споделиха, че той не си падал по екстремния секс – с връзване и прочее. 

Източник – Орлин Филиповски, БлицСнимка на Деня

Щрихи от Плевен