Първи снимки на принц Хари и приятелката му заедно

Актрисата Меган Маркъл е пристигнала в Лондон в понеделник

Пет месеца бяха нужни на папараците за уловят в кадър принц Хари и неговата приятелка Меган Макъл. За връзката на актрисата с кралската особа се знае от лятото, но чак сега в таблоидите се появиха снимки на влюбената двойка.

Снимки публикувани от британския таблоид Sun  ни информират, че Меган е пристигнала за няколко дни в Лондон. Двойката е заснета на улицата в британската столица, където принцът и приятелката му се разходиха по Пикадили сред тълпа от хора, пазаруващи за Коледа. Внукът на кралицата и американската актриса бяха придружавани от офицер на кралската охрана. След разходката влюбените посетиха постановка в театър "Аполо".

Източник казва пред изданието, че "Хари много държи на личния си живот, но не се страхува, че може да бъде забелязах заедно с Меган."

Според The Sun, Меган Маркъл е пристигнала в Лондон в понеделник и останала с принц Хари в неговото жилище с две спални на територията на двореца Кенсингтън, собственост на принц Уилям и съпругата му Катрин. Меган и Хари са били забелязани да купуват коледна елха. Освен това, пише вестникът, те заедно са приготвяли храна за вечеря.