Абрамович посрещна Нова Година с Пол Макартни (видео)

Булевард

03-01-2017, 14:22

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пол Макартни разбрал, че е известен като го разпознали в Гърция

Дават на търг външната врата на Пол Макартни

Сър Пол Макартни написа детска песничка

Рапарът Тайга не пусна Пол Макартни на парти

Обиденият на Пол Макартни Фил Колинс се връща към сцената

Ди Каприо се развихри на милиардерска яхта (снимки)

Холивуд прави филм за Абрамович и Березовски

Роман Абрамович си купи хотел за 25 милиона долара (ВИДЕО)

Абрамович купи този хотел в Тел Авив за 25 милиона

Роман Абрамович чака трето дете от Дария Жукова

Синът на Абрамович си търси гадже в сайт за запознанства

Абрамович посреща Нова година в компанията на принцеса

Абрамович готов да предложи завръщане на Раниери в Челси

София Абрамович отслабна след подигравки в социалните мрежи

Сър Пол Макартни дължи извинение на варненския кмет

Рецептата за успех на Роман Абрамович

На грандиозното парти в карибския рай Сейнт Бартс са присъствали най-богатите руски олигарси

По традиция руският милиардер Роман Абрамович вдигна грандиозно парти за Нова година на любимия си си остров Сейнт Бартс, част от Антилските острови (френска отвъдморска територия).

Сред гостите са присъствали едни от най-богатите руски олигарси, а за тяхното настроение са се погрижили Сър Пол Макартни и групата The Killers, съобщи списание „Билборд“ . По време на изпълнението Пол Макартни изпя и песента "Helter Skelter" от двойния албум на „Бийтълс“, излязъл през 1968 година. „Нека тази година бъде щастлива и мирна за вас, вашето семейство и целия свят“, поздрави сър Пол своите поклонниците в Инстаграм. Най-близкият му концерт е планиран през април в Япония.

Собственикът на Millhouse Роман Абрамович си е казал „за много години“ в компанията на приятели като Дмитрий Риболовлев - бивш съсобственик на компанията "Уралкалия", Лен Блаватник - милиардер и партньор на Виктор Векселберг в Sual Partners (акционер в UC Rusal), Евгени Швидлер - бивш президент на компанията "Сибнефт", азерският милиардер и бивш сенатор от Съвета на федерацията Фархад Ахмадов, бившият собственик на компанията газ "Нортгаз", както и бивш президент на МТС и член на Съвета на директорите на руските железници Василий Сидоров и собственика на Уралската тръбна металургична компания Дмитрий Пумпянски.

Ежегодно Роман Абрамович организира най-мащабното по разходи новогодишно парти именно в Сейнт Бартс. През годините, за да забавляват милиардера и височайшите му гости са канени групи като Rolling Stones и U2 . 

Наемите на четиристаен апартамент в любимия остров на милиардерите за новогодишните празници започват от 110 хиляди долара. Вила под наем с осем спални за седмица, например, Wimco Villas и Villa Kemp Devid, излиза поне 420 хиляди долара.

Говорителят на Абрамович отказа да коментира, Василий Сидоров член на борда на директорите на руските железници все още не отговорил на въпроса на RBC.