Гаф! Марая Кери не можа да запее собствената си песен (видео)

Щабът на певицата обвини организаторите на концерта в саботаж

Краят на старата 2016 година бе увенчан с грандиозен гаф за певицата Марая Кери, която беше част от новогодишния концерт на Таймс скуеър в Ню Йорк.

Облечената в зрелищен тоалет мега звезда излезе на сцената за да поздрави празнуващите с песен, но претърпя пълен провал. Тя трябваше първо да изпълни хита си Emotions, но не успя да се ориентира какво да пее с музиката.

След това продължава с We Belong Together, но проблемът със звука продължи - чуваше се само предварително записаната песен, а Кери така и не успя да се включи. Накрая тя се отказа с думите: “Така или иначе не става по-добре”.

По-късно неин говорител обвини организаторите, че са искали да изложат Кери, за да имат по-висок телевизионен рейтинг.

Екипът на Марая подаде писмено обвинение към “Дик Кларк прадашкънс” - компанията, която организира концерта в Ню Йорк. В него се твърди, че нарочно имало повреда на звука и на микрофона на певицата, така че тя да бъде саботирана.

В доклада пише още, че по време на изпълнението си Кери няколко пъти се оплакала, че нищо не чува от слушалките в ушите си. Малко по-късно от продуцентската компания “Ди Кларк” определиха обвиненията за абсурдни.

“Искаме да бъде ясно, че изпитваме огромно уважение към г-жа Кери като изпълнител и към нейните изключителни постижения в индустрията”, обясниха от там.

Според Дейли Мейл за издънката е виновна марихуаната, навръх Коледа Марая Кери е била забелязана да влиза в магазин за марихуана, само една седмица преди излагацията на Times Square в Ню Йорк в новогодишната нощ.

47-годишната поп звезда и антуражът й, във видимо приповдигнато настроение, влезли в магазинчето с отличителни знаци в Аспен, Колорадо. След като е прекарала известно време вътре, Марая се появила със слънчеви очила посред нощ, пише в информацията.