Анита Мейзер взе акъла на всички в „Черешката на тортата“

Гърдестата носителка на титлата Mrs. Bulgaria World 2014 грабна плакета на победителя в готварското риалити

Изминалата седмица в „Черешката на торта“ беше изпълнена с неочаквани истории, скандали и провокации, но оказа се, че продуцентите са запазили най-интересното за края.

В петък домакин на вечерята беше Анита Мейзер. Тя успя да изуми не само своите гости – Калина Паскалева, Моника Валериева, Явор Бахаров и Ваня Дзеферович, но и екипа създаващ шоуто.

От „кухнята“ на предаването признаха, че вечерята на Мисис Мейзер е най-ефектната в историята на формата в България, а оригиналните идеи се харесали и на най-претенциозните зрители сочат рейтингите.

Тъй като шоуто се снима в София и Анита не можа да посрещне гостите в собствения си дом, тя избра да им организира истинска вечеря в стил „Лас Вегас“. За целта тя ангажира ВИП салона на известен столичен ресторант. Посрещна гостите с хавайски обичай за „прочистване“ на негативната енергия. Купата със свежи цветя, където участниците трябваше да „измият“ всички лоши помисли беше поднесена към ръцете им от чаровната дъщеря на Анита, Джули.

Млада красавица, бе и неотменен помощник в кухнята по време на приготовлението на вечерята.

Вместо на масата за хранене, още от вратата Мейзер покани гостите на масата за рулетка в частната зала, където всички опитаха късмета си и грабнаха ефектни и луксозни подаръци спечелени на принципа на хазартната игра.

Близкият приятел на най-красивата омъжена българка за 2014 Киро Скалата изнесе лекция на тема качествени вина пред звездната аудитория и обясни надълго и на широко методите и технологиите на елитното винарство.

Барът изобилстваше от всякакви напитки способни да задоволят и най-капризният ценител на алкохола.

Масата красяха още подаръчета, изненади и българско флагче. Млад фокусник с чевръсти ръце направо изуми присъстващите с ловките си трикове, а емоциите накараха всички да изгладнеят като вълци.

Анита Мейзер нагости четиримата си нови приятели с екзотична салата с рукола, ябълки, ягоди и ядки макадамия, за която тя призна, че е напълно импровизирана. Предястието й беше пълнена тиквичка с киноа и няколко вида гъби. Основното тя поднесе като загадка и никой от изгладнелите на масата не можа да познае, че е свинско бон филе.

Съдията в битката за титлата „Най-добър домакин“, Шеф Манчев, не пестеше похвалите си към виртуозните изпълнения на Анита Мейзер в кухнята, но десерта, който тя приготви направо го свари неподготвен.

Лакомството представляваше смес от чия, рачел, ягоди и ядки макадамия, и самият Манчев призна, че за първи път вижда подобна комбинация и със сигурност ще се възползва от наученото.

В крайна сметка с блестящото си представяне гърдестата българка от Вегас събра максимален брой точки и заслужено вдигна високо плакета утвърждаващ, че тя е „Най-добрият домакин“ на седмицата.

Видео можете да гледате ТУК!