Петров целуна достойнството на Бареков – ''С грижа за хората''

Какъв е този цирк? Какви са тези пионки?! За вас нищо свято и нормално ли не остана...

Петров разгневи България, хората апелират: Боже, спаси ни от спасители!

От щаба на "България без цензура" публикуваха в Youtube видео, в което Петров изчита иронична декларация като "право на отговор", дадено му от bTV, а накрая целува портрета на Бареков. Това смешно ли трябваше да звучи? Защото впечатлението, което оставя е безкрайно жалко!

Хората в интернет - пространството са повече от възмутени. Те наричат Росен Петров поредния лъжепатриот, продал себе си и българската идея срещу обещание за власт. Това е подигравка с българския народ и свободата на словото в България. Шефът му, г-н Бареков само преди месеци я погреба, категорични са голяма част от гледалите материала.

Ако някой планира да управлява България с подобно отношение - на шега, вероятно няма смисъл да влага чак толкова напразни усилия.

Росене, Росене, изтрещя и ти. Нека не забравяме, че „Комиците” и него бяха взели на турне, от което сигурно и той не „видя” стотинка?

Ако все пак най-жестоката ирония на съдбата бе проявена „С грижа за хората”, то поуката е в тази велика мисъл: "Иронията е в това, че навън бях безукорно честен и почтен. Дойдох в затвора и станах мошеник."

До къде се стигна? Това ли е елитът на България, такива хора ли определят бъдещето, настоящето?

Никога не е късно човек да стигне дъното! Но за това Народът ще направи най-точната преценка, когато му дойде времето...