Седемте най-апетитни деколтета в Холивуд

Булевард

18-02-2016, 09:02

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

София Вергара съди козметична компания за 15 милиона

Български пробив! София Вергара блесна с тоалет на родни дизайнери

Памела Андерсън иска среща с Путин

Ким Кардашиян разкри защо е изяла плацентата си

Кание Уест и Ким Кардашиан осъдиха създателя на You Tube

Кание изхвърлил дрехите на Ким Кардашиян

Шиниъд О’Конър бясна на Ролинг Стоун заради Ким Кардашиян

Активист към Ким Кардашиян: „Ти си най-гнусното същество” (ВИДЕО)

Как София Вергара се справя със страстта си към шоколада

София Вергара на съд за неродено дете

Памела Андерсън за първи път след скандалната си реч в Кан

Кейти Прайс роди момченце

Родната Силиконова долина е в Пловдив

Засякоха метаамфетамин за $700 милиона в силиконови подплънки

"Мис Силикон 2015" изпоти Слави

Кокаин вместо силикон в бюста

Лейди Гага се разгърди пред Принц Хари (СНИМКИ)

Учени: Сутиенът убива гърдите!

Журналист осъди Сюзън Сарандън за дълбоко деколте

Деколтето на Бионсе нокаутира

Сутиен-шпионин следи дали ви зяпат в деколтето!

Виктория Бекъм показа деколте

Френска министърка забрани дълбоките деколтета

Топ 10 на най-красивите деколтета

От Памела Андерсън до София Вергара - ето ги най-напращелите холивудски пазви

Силиконовият бюст в Холивуд не е изненада. Да напомпаш гърдите си обаче не е достатъчно, трябва да умееш как да ги покажеш. Ако нямате ярък артистичен талант, но имате силно желание да изгреете на небосклона то е редно да се съсредоточите върху външните данни.

Ето някои от тези, които го направиха и буквално си проправиха път към славата с помощта на гърдите си.

Памела Андерсън

Със своите 48 "лазарника" Баба Памела дава надежда на всяка млада старлетка. На съблазнителната фигура на холивудската актриса може само да се завижда. Не е чудно, че бразилският клон на най-известното модно списание в света за пореден път покани звездата на "Плейбой", за да вземе участие в съблазнителна и стилна фотосесия. 

Красавицата просто не можа да откаже офертата. Фотосесията на Памела се получи великолепна и нищо чудно, защото над образите на легендарната американска актриса и модел сам е работил Марио Тестино. Пред обектива на известния фотограф тя позира в най-различни интересни ракурси и бански костюми, като се започне с емблематичният ярко червен бански, който й донесе популярност по време на сериала "Спасители на плажа", и завършва с монохромни черно-бели бикини. 

В добавка са публикувани и палави снимки в стил "мокри фланелки" и скромни черно-бели снимки на Андерсън с минимум грим на лицето. В личния си живот Пами също е толкова ажурна, не толкова отдавна папараци я изловиха в Хавай в компанията на ... бивш съпруг. 

През 2007 г. тя беше омъжена за професионалния покер играч Рик Саломон, бивше гадже на Парис Хилтън. Техният брак продължи само четири месеца. Но очевидно, старата любов ръжда не хваща и сега 48 годишната Андерсън и 46 годишният Саломон отново са заедно – бившите съпрузи се срещат отново.

Ким Кардашиян

Американската риалити звезда с арменски произход Ким Кардашиян винаги е била девойка с не крехка конструкция. И след като забременя наедря навсякъде. Бедната Ким дори се оплака, че близките й я наричат "малък кит." Относно основното й предимство - пищният бюст – толкова е нараснал, че феновете са шокирани. 

След раждането на дъщеря си, Ким все още не се показва на обществеността, решена да отслабне. Надяваме се, че когато звездата отслабне великолепният й бюст ще остане с нея.

Кейти Прайс

Без значение какво е облякла британският модел Кейти Прайс (известна още като Джордан) за основна и неизменна украса на всеки свой тоалет тя винаги поставя пищното си деколте. Благодарение на напращялата си гръд Джордан дори успя да убеди публиката, че може да пее, макар и да не става за певица.

Няма да се присмивам над прилепналия сребърен гащеризон и оставям настрана бляскавите розови сърца. Трябва да отбележим, само че в този костюм силиконовите импланти на Кейти са ясно видими, може точно да се определи каква форма и обем (в литри) е избрал моделът при пластичния си хирург.

Марая Кери

След като роди близнаци, контролът на теглото се превърна в проблем номер едно за Марая Кери. Но сега на поп-дивата и се отдаде възможност да се върне към предишната си форма. 

В това се убедиха папараците попаднали на снимките за новия клип на звездата. В интернет се появиха снимки на Марая, позираща на балкон облечена в символични монокини. Черният бански не скрива абсолютно нищо от формите на певицата, на които завидяха  много дами. Като се има предвид, че Мими вече е чукнала 45 години, с увереност можем да кажем, че тялото й е в зашеметяваща форма.

Кристина Хендрикс

Не казвайте думата "мазнини" в присъствието на Кристина Хендрикс, в противен случай тя просто ще спре да говори с вас. Именно така постъпи звездата от сериала "Момчетата от Медисън авеню" с австралийски журналист, който в действителност не възнамерявал да я нарани. 

"Смятате ли, че сте станала по-привлекателна в очите на мъжете, след като възстановихте формата си?" - Невинно попитал репортерът, а Кристин внезапно прекъснала интервюто. 

"Опитвате се да попитате дали някой харесва хора с наднормено тегло?", отговорила язвително актрисата. И е права, защо да говорим за излишни килограми когато пред лицето ти се кипри един от най-съблазнителните бюстове на Холивуд?

 

Хайди Монтаг

Американската телевизионна звезда, певица и постоянен персонаж от клюкарските хроники зад океана Хайди Монтаг е широко известна с факта, че само в един ден си направи десет пластични корекции през ноември 2009. 

Сред тях - ботокс инжекции, мини повдигане на веждите, корекция на предишна операция за промяна на формата на носа, филър в областта на бузите за да се увеличи обемът, повдигане на брадичката, липосукция на шията, пластика на ушите, корема, повдигане и поредно увеличаване на бюста, липосукция на талията и бедрата, както и уголемяване на задните части с малка промяна в тяхната форма. След подобни интервенции най-вероятно се е чувствала като блъсната от влак.

Според експерти, това са твърде много операции за един ден. И година по-късно самата Хайди започва да изпитва дискомфорт от новото си тяло и признава, че не е нужно да се променяш „от - до“.

София Вергара

Актрисата София Вергара през годините става все по-нескромна в избора си на дрехи - очевидно звездата е решила, че е грях да крие формите, които природата й е дала, още повече, че има с какво да се похвали. На всички е ясно, че 43-годишната колумбийска актриса е успяла да се възкачи на холивудския Олимп не без помощта на своя апетитен бюст.