ТВ студио събра две бивши гаджета на Мария Илиева

Иво Аръков и Атанас Колев се оказаха заедно в предаването „Мармалад“

Предаването „Мармалад“ по бТВ събра в студиото си двама от бившите любими на Мария Илиева. В новия сезон на шоуто ко-водещ на Радост Драганова е актьорът Иво Аръков, който отдавна е с връзки в „битивито“.

Между другото роденият в село Гебедже (днешен Белослав) театрал се справя контрастиращо по-зле от предшественика си Митко Павлов, който сега е „избутан“ да прави само класацията с известни личности на предаването.

В преместеното от неделя в събота ток шоу, освен Мира Добрева гост бе и младият рапър Наско Колев от Варна.

И Иво и Наско са били интимни с Мария Илиева в един определен етап от своята кариера.


Както е известно Мария Илиева имаше любовен роман с Иво Аръков преди 3 - 4 години, който завърши с изчерпването на възможностите за актьорчето да се възползва от славата и връзките на известната си любима.

Другият любовник на Мария Илиева, който също е по-млад от нея. Атанас Колев започна романа с наборката на майка си още като невръстен участник в музикалното състезание Х-Фактор, където Илиева се подвизаваше като съдия и ментор. После той подписа договор с нейният музикален лейбъл „Стерео стая“, и дори направи дует с менторката си.

Лятото след абитуриентския си бал току-що навършилият 18 години Колев прекара в кревата на 20 години по-възрастната си любима в хотелските стаи по Черноморието.

Двамата бивши на кугърката едва прикриваха смущението си от неловката ситуация, макар, че най-вероятно именно по орташка линия рапърчето гостува в студиото където театралчето се изявява като ко-водещ на Радост Георгиева.

Шоуто бе пълно със зле прикрити намеци и подмятания напомнящи за общото между двамата.

От предаването стана ясно, че пеещият баскетболист Наско, който вече е студент по медицина, планирал да специализира гинекология. Както самият той призна решението е предизвикано от „бизнес гледна точка“, тъй като най-много дамите пищели по него. Рапърчето си се представял качен на билборд, рекламиращ медицинските му услуги, може би си мечтае да бърка в „тенджерите“ на жените от цялата страна.

Един бизнес съвет: Наско, ако станеш уролог, ще можеш да обхванеш и женската и мъжката аудитория, които по една или друга причина ще горят от желание доктор Колев да ги „прегледа“…

Радост дори реши да подложи на малък „изпит“ бъдещият гинеколог. Тя извади табла с гинекологичен инструметариум и започна да ги показва с очакването студентът по медицина да ги разпознае. Уви въпреки ранния час, водещата не се посвени да развява пред камерите спекулум (единственият уред, който Наско разпозна), валви, кюрети и други зловещи железарии използвани в гинекологията.

Попитан дали е зарязван от гадже, след кратък размисъл Наско заяви „Да“, отричайки да е чувал фразата „нека да си останем приятели“. Странно тъй като се говори, че повечето бивши любими на Мария Илиева са чували именно тези думи.

Мира Добрева увери младежа, че ще го чуе, а самият рапър и баскетболист призна, че самият той е използвал фразата. Може би именно той първи е казал тези думи на екс изгората и негов продуцент.

Подложени на състезание двамата бивши на Мария Илиева се надпреварваха да издухат сапунен мехур до обръч на няколко метра. След като забеляза, че Наско се справя по-добре, Иво отбеляза иронично „ама той е професионалист, за това…“, в кое е професионалист не стана ясно… в духането или в правенето на балони?!

Радост Георгиева също беше много впечатлена от работата с уста на баскетболистчето от Академик Варна. След играта тя не спря да повтаря „Видя ли? Видя ли? Много е добър, браво! Видяхте ли колко е добър, видяхте ли?“

Ами да Радост, видяхме, видяхме, че този неколкократно зададен въпрос бе отправен именно към Аръков. Явно и ти си се убедила, че той не е толкова добър, за колкото се представя.

И докато настаняваше Наско отново на мястото му, Радост се обърна директно към него: „Браво Наско, заслужаваш аплодисменти, явно всичко ти се отдава.“, радостно заключи Радост.

На играта с въпроси „Ох да, ох не“, Наско Колев призна, че е подслушвал правещите секс в хотелска стая съседи. Освен това отрече да се е обаждал в редакцията на медия за да иска свалянето на материал за него.

Е, той може би не се е обаждал, но ПР-те на продуцента му да са го правили. Наско Колев отрече и да е прибягвал до забранени субстанции, но Мира Добрева призна, че е опитвала трева. Аръков пък заяви, че скоро разбрал, че марихуаната била полезна.

На въпроса „Имаш ли голи снимки, твои или чужди в телефона си“, подопечния изпълнител на Мария Илиева отговори с „Да“, но се застрахова, че били чужди, той нямал навика да се снима гол, никога не бил имал такъв порив.

Иво Аръков също си призна, че в неговия телефон държи подобни фотоси, а Мира Добрева се оплака, че има „фенове“, които й пращат свои голи изображения и се почуди от нуждата на такива мъже да се показват, Иво пък побърза да уточни без никой да го пита, че той не изпитвал такава нужда.

Колко много неискреност и лицемерие в едно малко студио…