Неделен Showbuzz-ИК

Булевард

31-03-2013, 10:00

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Александър Попов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Неделен Showbuzz-ИК

Неделен Showbuzz-ИК

Неделен Showbuzz-ИК

Неделен Showbuzz-ИК

Неделен Showbuzz-ИК

Лицемер ли е Стоичков и защо Емануела отказа да застане до Мадона

Никак не ни се искаше, но започваме с една тъжна новина. Би подхождала повече за финал, но все още ни текат ред сълзи, ред сополи.

Истинска трагедия разтърси телевизионния свят, след като бе пусната новината, че Рич Форестър от сериала "Дързост и красота" ще бъде убит. Това ще се случи в 6384-ия епизод, който БНТ ще излъчи през лятото. На кого ни оставяш Ричи, сал една Брук ли ще гледаме?

Добре поне, че си имаме български шоубизнес, който да ни развеселява и да изтрие рукналите като витошко поточе сълзи.

Безспорно събитието на седмицата е старта на шоуто "Къртицата", което събра сред дървени тоалетни, кокошки и прасета популярни хора с гражданската квота. Още от първия ден родните участници скокнаха като ужилени срещу Денис Родман, който не ги поздравил като влязъл в къщата, после пийнал повече ракия и поискал Емануела в джакузито. Добре че фолкпевицата не знае кой е всъщност Родман, иначе с удоволствие би застанала на пиедестала до Кармен Електра и Мадона.

В нападките към баскет звездата се включи и Христо Стоичков, който изригна срещу възпитанието на Денис и как си позволявал да говори на висок тон на Рут Колева. Невъзпитано е, той не ги разбирал така нещата... Същият този Стоичков обаче само няколко дни преди това държеше същия тон на една репортерка и също на висок тон й обясняваше, че много лесно може да я обърне. Беше се ядосал човекът, че му задават въпроси за 70-годишните студенти, които го подкрепят.

Приветстваме "Къртицата", която ще свали доста маски, а първите кандидати да им лъсне немощта са Николета и Азис. Двамата са много "отворени", нападат хора и фенове, но само във Facebook. Двамата са сред най-тихите и невзрачни образи досега, а някакви шапки с надпис "Обичам хейтърите" помагат само в социалната мрежа да бъдеш интересен.

Факт е, че продуцентите залагат много на тях за рейтинг, оказа се, че те са звездите с най-много изисквания, а според слуховете - и с най-големи хонорари. Още преди старта се заговори, че след края на шоуто банковата сметка на Божиновата съпруга ще набъбне с 200 000 лева.

Само за седмица родния шоубизнес олекна здраво. Питате се защо? Ами първо Люси свали 20 килограма с танци и вече доближава кота 150 кг. Дано до края на шоуто претърпи пълна промяна и се доближи до теглото от зората на своята кариера. Можем само да го поздравим за пластиката и желанието в шоуто, далеч по-симпатичен е от любимката на продуцентите Стела Ангелова.

Цели 17 кг е свалила и фолкпевицата Ивана, която от години страда от ефекта йо-йо и води битка с теглото. Новата й елегантна визия щяла да бъде премиерно представена на 1 април в бургаски клуб. Дано само не се окаже шега.

Моралисти пък скочиха на по-младата колежка на Ивана - Галена. Била псувала по участия и пеела нецензурни рими. Всъщност тя изпълнявала хита сред сексуално осъзнаващите се тийнейджъри на 100 Кила "Аз съм 6". Не виждаме проблема, след като го прави няколко часа след полунощ. Скандално ще бъде да припява "Клати го, клати го, клати за бати..." в светлите части на деня.

Зад граница също идват добри новини.

Джъстин Бийбър бил готов да си вземе почивка от музиката, защото не е добре психически. Ами не е добре, след като пуши ганджа, бие бодигарда си, нападна и съсед наскоро. Любимецът на хиляди момичета трябва да осъзнае, че с поведението си не дава добър пример, а ние ще допълним, че с песните си също нанесе немалко психически травми на музикалната индустрия.

"Вкъщи знаят колко ми е трудно. Не съм имал нормално детство като останалите младежи. Пораснах пред камерата като цяла Америка гледаше как правя грешки и се уча, а да си подложен на такова внимание не е никак лесно", коментира Бийбър. Дано само не е поредният зле скалъпен PR.

Започнахме тъжно, така и ще завършим седмичния обзор. Бащата на Линдзи Лоън е притеснен, че щерка му до една година може да умре. Заради проблемите с наркотиците. Медиите в Щатите веднага припомниха за добилия трагична слава Клуб 27. А Линдзи Лоън навършва 27 години през юли и баща й седи на тръни и често седи до телефона. От страх, че може да научи за фатално предозиране.

И за да не бъдат краските толкова черни, на финал ви поздравяваме с новото парче на Били Хлапето и Графа, чиято премиера бе тази седмица.