Древната Атлантида се е намирала в България? (видео)

Сензационно твърдение, че древната Атлантида се е намирала в България разбуни духовете на учени и историци у нас. 

"Българите не оценяват на каква свещена земя живеем и какви мистерии крие миналото на нашата територия", категоричен е Стамен Стаменов, експерт по паранормални явления.

Преди дни в студиото на Нова ТВ Стаменов потвърди, че древната Атлантида е била на територията на Етрополе, където се е намирало светилище с много силна енергия. Експертът обясни, че нашата планета Земя е пълна с места, които са обитавани от представители на извънземни цивилизации, и които имат афинитет към духовните богатства на земните жители.

Стамен Стаменов е дипломиран физик и експерт по парапсихология и паранормални явления. Признат е като специалист по уфология. Стаменов е завършил авиационно въоръжение и ракетна техника във Висшето военновъздушно училище в Долна Митрополия. Има диплома и от ВМИ София, специалност „Автоматика и телемеханика“.

Едва на седем години, в един горещ летен ден, Стамен се изгубва в етрополския Балкан и изчезва за 12 часа. Години по-късно става ясно, че е отвличан от извънземни и според него именно през тези 12 часа се е случила т.нар. "среща от пети вид". Тогава разбира, че неговата мисия е да общува с космоса.
Дванадесет-часовото изчезване не е единственото странно нещо, което се случва на малкото момче. Два пъти се изплъзва на косъм от смъртта, като единия път оцелява по чудо затиснат от 3 тона дъски, а другия път – глуха жена го спасява от удавяне.

Преди почти 30 години, в далечната 1986г., феноменът осъществява контакт с първите екстрасенси у нас и писателя Петър Делян и заедно създават клуб, който се занимава със съществуването на извънземен разум и свръхестествени явления.

През 2006 г. личният му астролог го съветва да замине за Ню Йорк, където продължават необикновените събития. Негова съседка му дава идея да покаже таланта си в кастинг на „Америка търси таланти“, където спечелва публиката и се класира за финал. Специалното си изпълнение посвещава на тогавашния президент Дж. У. Буш, който същия ден празнува своя 60-годишен юбилей. Стамен не само спечелва конкурса – малко след това той получава благодарствено писмо от Буш заради посвещението.

Животът го среща и с арменеца Едуард, който му напомня как в едно от предишните си прераждания са се борили заедно като гладиатори в римската империя и дори му показва маската, която е носил на арената.

Разказва за т.нар. космически фашисти и за връзките на световния елит с извънземните. Според думите му, галактическата федерация на светлината закриля живота на нашата планетата и бди над земляните. Те поддържат енергийната ос на планетата, магнитното поле, пазят ни от астероиди.

Стамен разказва, че е минал през гладиаторските школи на Капуа и Рим, а в Древна Гърция намира любовта, с която се среща по-късно и в други прераждания.