Как да пречистим организма си от вредните токсини?

Ще ви предложим напитка за прочистване на организма, която има невероятен вкус

Тя се приготвя от вкусни пресни плодове, които в комбинация стават една витаминозна бомба, която повлиява благоприятно на човешкия организъм.

Токсините, които се натрупват в организма често са предпоставка за развитието на много заболявания, така че трябва да ги отстраните. Токсините причинят вреда на имунната система, като изцеждат нейните сили и тялото става податливо на заболявания.

Симптомите, които се проявяват когато нивото на вредните токсини в организма е висока са изтощение, депресия и сте лесно раздразними. Тези вещества могат да основната причина, която ви пречи да отслабнете.

Препоръчваме ви да си приготвите този ароматен коктейл, които ще пречисти организма ви.

1. Ароматен коктейл с джинджифил и банан – трябва ви джинджифил, който да настържете и да вземете от него 3 супени лъжици. Взимате мангото и го разрязвате на 2, като ви трябва само едната половинка, която нарязвате на малки парченца. След това прибавяте и 1 банан и пловин портокал който също е нарязан на дребно и 100 милилитра вода. Всички продукти се поставят в блендера. След получаването на хомогенна смес изсипете напитката в чаша. В случай, че сока ви е доста гъст можете да прибавите малко вода, за да го разредите. Сложете и лъжичка мед за по-добър вкус. Приемайте напитката в продължение на 5 дни всяка сутрин и вечер.

Препоръчваме и да консумирате повече цвекло, защото то е един богат източник на магнезий, цинк и желязо, които спомаган на организма да се бори с токсините в тялото. С консумацията му жлъчните киселини ще се увеличат, защото цвеклото съдържа витамини и бета-карон, а те помагат също толкова ефикасно за пречистването на организма.

Увеличете максимално консумацията на пресни цитрусови плодове, защото в тях се съдържа в големи количества веществото пектин, а той е силен пречистващ източник. Препоръчително е и да намалите консумацията на месо и млечни продукти. Добре е да похапвате и чесън, защото той помага на организма да създава повече бели кръвни телца, а те са подсилват имунната система.

Източник: bilka.info