Изцепка на Петър Стоянов разгневи народа!

Кой подцени хората, размахвайки чуждото „достойнство”?

Жалко, много жалко, г-н Президент!
Никога не е късно да станеш за резил, превръщайки се във "водач" на подхвърлен политически менте – проект. От друга страна, браво на Вас, защото сега ще поемете цялото това „достойнство” - за Ваша сметка!
Гневната реакция на народа
и във Фейсбук към Петър Стоянов доказа, че водачът на „България без цензура” явно е неефективен манипулатор. Бившият президент се опита да „удари” едно рамо на Бареков, разкривайки, че е пленен от неговите „достойни думи”.
Нямаше ли кой да предвиди последиците за президента?
Защото, докато „менте – проектът” прави опити да манипулира хората и да привлича внимание, защитаващите го изнасят на техен гръб всички негативи и губят достойнството си!
Кой подцени народа?
Защо даването на подкрепа се превърна в средство за пробутване на чуждото его? Каква ли благодарност очакваше Стоянов в отговор на усилията, които положи в студиото на Би Ти Ви.
От коментарите във Фейсбук става пределно ясно, че Бареков предизвиква отвращение, което „горките” избиратели жлъчно пренасочват към „патерицата” му Стоянов.
Всичко това поставя под съмнение одобрението към „България без цензура” –
2.6 %, по данни на Алфа Рисърч: Обществени нагласи 2014, но гарантира, че обществото не страда от интелектуален дефицит!

Bulgariautre няма да публикува обидните думи, с които реагира светкавично народът в Интернет – пространството. Само ще обобщим:
Фейсбук полудя – Без цензура! Народът, бесен на Бареков – отнесе го Петър Стоянов!

 

Петър Стоянов - запленен от ''достойнството'' на Бареков

 

Петре, кажи си...за Бареков

 

Петър Стоянов – лични и бизнес връзки