Рени: Фолк певици обслужват ВИП-персони

Певицата обвини Митко Димитров-Пайнера в склоняване към проституция

В „Пайнер" е имало списък с ВИП-персони, обслужвани от певиците. Това твърди фолкзвездата Рени, която обвини Митко Димитров в склоняване към проституция. „Певица, напуснала „Пайнер" ме попита - на теб не са ли ти показвали списъка?! Не само тя и други го знаят, затова и тя е напуснала „Пайнер, затова и на много други им е казвано - намерете си спонсори", разкрива Рени в предаването на Сашо Диков.

Тя разказа и други скандални факти от отношенията си с Митко Пайнера:

„За него е важно певиците да си плащат, да дават 50 процента от хонорара си, толкова давах аз. Следващите певици бяха на 80%. Смятам, че не е редно да му давам толкова големи проценти, защото не ме е създал, освен това си плащах моите песни. Той кара певиците в моето положение да носят пари в тази фирма. За мен това е подтикване към проституция. Значи певицата е длъжна да си намери спонсор, който да я финансира", разкрива още Рени.

Тя твърди, че по себе си няма никакви пластични корекции. Единствената операция, която си е правила, е била за уголемяване на бюста.

„Не ми трябваше силикон, но го направих заради гърдите си. Издържах няколко години с него и го махнах това лято", признава Рени. Тя си спомня, че най-трудният й момент е, когато е раждала сина си: „Качих 30 килограма, след раждането се наложи да го оперират, беше много тежко казва певицата.