Карикатурата Радо Крана защитава Орешарски

Измамник от класа, Каратанчев скочи на предишната власт, след като не му даде да си върти далаверите

На 8 юли в предаването „Денят започва в неделя с Геоорги Любенов“ по БНТ Радослав Каратанчев се яви като защитник на правителството на Пламен Орешарски. Спортно-политическата карикатура, която съсипа кариерата на дъщеря си – тенисистката Сесил Каратанчева, опита за пореден път да изпъчи гърди в отбрана на сегашната власт и да плюе по предишната.

Същата предишна власт, на която висеше пред кабинетите, за да проси държавна позицийка, от която да цица пари. Пост получи – стана шеф на Търговското дружество Академика 2000, което стопанисва някои от най-апетитните спортни имоти. Да крадне държавна пара обаче не му дадоха – надушиха го, че е измамник и бързо го изхвърлиха зад борда, на който беше председател.

И оттогава като настана един рев, един вой, едно обикаляне от медия на медия, едни измислени сензации! Смешен плач! Крадецът вика дръжте крадеца! А всъщност Радо, на когото лепнаха прякора Крана, а истинският му е Комуниста, писна, защото си представяше, че като получи държавен пост няма да се налага да работи, а само ще усвоява. За сравнително краткото си управление той успя да досъсипе и без това окаяната „Академика“ 2000, та се наложи спешно обединени с друго, далеч по-добре управлявано държавно търговско дружество, за да се избегне фалитът.

След като отиващото си настоящо правителство открадна властта, Каратанчев се появи начело на контрапротеста в негова защита. Трудно е да се прецени кой беше по-голяма карикатура – той или Мишо Шамара? Ма то какви да бранят кабинета „Орешарски“?!?!

И странно как в този период никоя от обслужващите властта медии не се сети какви интересни случки има в миналото си Комуниста! Изведнъж забравиха, че на 15 години хванаха дъщеря му Сесил с допинг, а той опита да я измъкне от кашата с не по-малко скандалното твърдение, че е бременна. И как скоро след това я продаде на Казахстан...




А помните ли онази афера с лесбо снимките на Казахстанчева, които се появиха в интернет? И там първоначално бе съзряна световната конспирация – разбит профил, старо гадже, а накрая се оказа, че Сесил сама си ги била качила във фейксбук. Луда работа!

И този екземпляр, който в зората на демокрацията дерибействаше по тенис кортовете, за да наложи дъщеря си, сега се мъчи да се намърда в политиката. То че там е мръсна работа и е пълно с мръсници, е. Но чак такива измислени герои със съмнително минало и още по-неясно бъдеще място нямат! Може да сме прост народ, но колкото да не разрешим на Комуниста да досъсипе държавата, както съсипа дъщеря си, акъл имаме...

ОЩЕ СПОРТНИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ В SPORTONLINE.BG