Вкараха фаталната за брака на Жени и Тачо Зорница Линдарева в Къщата

Скандалната манекенка ще изпържи нервите на Калканджиева

Продуцентите на Вип Брадър силно  разтърсиха едва крепящото се семейство на Жени Калканджиева и съпругът й Тачо. Твърдо решени да извлекат максимална полза от похарчените за хонорари пари те вкараха жената заради, която шестата по красота в света едва не загуби семейството си.

Тази вечер в Къщата влезе нашумялата с връзката си с Калканджиевия мъж Зорница. В началото на лятото медиите раздуха изневярата на Стефан с Линдарева, което едва не коства бракът на семейството. По времето на раздялата на Жени и Тачо, той живял при Зори и дори завел детето си в нейният дом, изклюкари Венета Райкова и допълни, че „два дни преди влизането си Тачо се е чул със Зорница по телефона”.

Разбивачката на семейства от своя страна е татуирала името му на тялото си, но в последствие той решил да се върне при семейството си.

Сменила русото с кестеняво Зорница Линдарева тръгна притеснена към луксозната резиденция на образцовия дом.  Преди да прекрачи прага на Къщата тя сподели на Ники Кънчев, че уважава Жени и изпитва само приятелски чувства към Тачо.

Калканджиева едва ли ще понесе появата на любовницата на мъжа си и с безпардонния си маниер ще й каже всичко, което мисли за нея.

В края на краищата, Брадърите изненадаха зрителите и вкараха Линдарева в мизерното общежитие при Албена Вулева и  Иво Аръков, а не в Образцовата резиденция при Жени И Тачо.

Утре се очаква сливането на двете части на къщата, когато всички врагове и любовници ще се съберат заедно.