8 март – през погледа на един мъж

8 март е един страхотен празник,
който обединява както жените, така и мъжете и хора от всички етноси и религии. 8 март трябва да бъде обявен за национален празник. Ние подаряваме цветя, дамите пък ни черпят. Разбира се, подобен жест не трябва да се прави само на 8 март, а по всяко време. Не може само в един ден от годината да се уважават дамите по този начин.

Мъже, подарявайте непрекъснато и всеки ден радвайте жените! Няма нужда непременно да има повод – рожден ден, имен ден или годишнина от сватбата. Дамите обичат цветята – мини и им подари една роза, лале и я накарай да се усмихне. Зад всяка успяла жена седи един успял мъж. Обратното също е вярно. Ако аз нямам гърба на жена си, съм за никъде. Но и тя има нужда от моята подкрепа. Убеден съм обаче, че жената крепи семейството, а мъжът е гостенин.

Мъж, който посяга на жена, не е мъжкар. Макар че има жени, които си просят боя и сякаш нарочно го правят. Но ние не бива в никакъв случай да ги удряме. Ако си мъжкар, бий се с мъже, не с жени. Лошото е обаче, че има много случаи на насилие от страна на дами към техните половинки. Имах комшийка, която от млади години смилаше мъжа си от бой. Той беше принуден само да мълчи. А тя накрая вика: „Това не е мъж, това не е човек, бе! Аз му викам, викам, а той мълчи!“

Много жени приемат като спорт да смачкат мъжа и в един момент той се обезличава и вече не е мъж. Жената трябва да бъде жена, мъжът – мъж. Нека двете неща не се смесват. Да зарежем тази еманципация и този феминизъм. Разбира се, нека жената да работи, но нека си гледа и семейството. Нека мъжът е този, който да изкарва парите и да осигурява прехраната. Мъжът пък да е истински мъж – а не като се напие да удря по масата и да се тупа в гърдите, че е пич и да бие жената. Мъжът трябва да носи отговорност за семейството и да го защитава. А не да посяга на съпругата или приятелката си.

Миналата година като лидер на Партията на българските мъже зарадвах жените с мъже за секс. В центъра на Варна пуснах млади привлекателни мъже с табела: „Мъже за секс“. Единственото пожелание беше дамите да ползват господата за по-кратко време, за да може повече дами да се възползват. По-възрастните се направиха на целомъдрени, докато младичките се закачаха и стана много готино.

Тази година ще подарявам рози на жените в екопарка във Варна. Отделно ще им подаря и по една мартеница Пижо с пожелание за здраве и късмет с мъжете. Късмет с мъжете, то е и късмет за мъжете, защото ако жената не е щастлива кофти за нас. За да е добре едно семейство, жената трябва да се чувства добре, защото иначе и мъжът ще си пати. Първата грижа на един мъж трябва да е жената да е щастлива. Иначе първият, който ще е нещастен, ще е мъжът. Всичко е свързано. Жената е загадка за мъжа, много от нещата не можем да си ги обясним, но пък така е по-интересно. Иначе животът няма да е вълнуващ. Жени, обичаме ви!

Източник: Vsekiden.com
* Росен Марков е лидер на Партията на българските мъже