Черен пиар за червения овчар

Аз ако съм на Борисов ще черпя с локум и домашна ракия авторите на това видео

Кампанията едва е започнала, а гурутата в социалистическия щаб блеснаха с поредния си гениален ход в сферата на политическия маркетинг. Както предсказахме преди месеци БСП отново заложиха на черния пиар, опакован в лъскави клипове, въртени в праймтайма на най-гледаните телевизии.
Време, в което 30-секундно излъчване струва колкото пенсията на средния им избирател за 5 години. Но хайверените социалисти толкова обичат бедните, че всеки път като дойдат на власт, особено в турскочервена коалиция с Местан и Пеевски, ги увеличават прогресивно.
А като дойде време за разплата, като дойде време гласоподавателят да даде санкцията си за проваленото им управление, те прибягват до едно и също оръжие – брадви, които обезглавяват народа, заклинания, че ГЕРБ били антисоциална партия. „Гласуваш за Бойко, получаваш Костов“, гласуваш за ГЕРБ – има магистрали, но няма за хората.“
Да, правилно прочетохте, в клипа на БСП, който гледах вчера се казва точно това, цитирам: „ГЕРБ дават за магистрали, а не за хората!“
Аз ако съм на Борисов ще черпя с локум и домашна ракия авторите на това видео. Те или са крадци, защото са прибрали съзнателно парите на Станишев, или са агенти на Бойко, или в краен случай са некадърни. Но не вярвам, вероятно дългата ръка на Цветанов е проникнала зад дебелите стени на „Позитано“ 20.
Нямам друго логично обяснение за тази щуротия, то даже тъпите клипове през 2009-та не бяха толкова скандално некадърни и бездарно посредствени. Как може в собствения си предизборен клип да признаеш, че основният ти опонент прави магистрали и инфраструктура, а ти умееш единствено и само да раздадеш някой друг лев преди изборите. Пари, които си взел назаем и ще се връщат от следващия поел кормилото на властта след поредния ти провал.
За нормалните хора ранният етап, в който БСП започна калната кампания е знак за успокоение. Щом прибягват до такива методи и то отсега значи изборите са загубени. Практиката от 2009-та показва точно това. Щом гърмят отсега значи този път нямат в ръкава си жокера „Костинброд“. А дори близките до тях социолози предсказаха че мачът е изгубен, ситуацията е ва банк и Станишев прекрасно осъзнава това. За негово нещастие това се вижда от всички. Въжето е сложено и остава само да ритнем столчето, а това ще се случи на 25-и май.
Пред позитанските стратези пък стои задачата да разберат дали наистина Борисов и Цветанов им саботират кампанията, с оглед некадърните клипове. Само затова не са ги обвинявали.
Любопитно е кой ще поеме отговорност за лайното с целофан, което ни се налага да гледаме по телевизиите в празничните дни. Може би тук беше моментът да пусна въпросните клипове, но няма да го направя. Защото с прасе няма смисъл да се бориш – ти ще се окаляш, а на него ще му хареса.