Моля другарко, Бойко ме бие!

‚Докато има агнета ще има и касапи“

Шармантната евродепутатка от БСП и кандидатка за нов мандат Йотова хвърли бомба: ГЕРБ маскаряли България пред Брюксел, нарочно писали доноси за да ни спрат парите от фондовете. Ексклузивната новина бе допълнена от заклинания и прокоби, че ако ЕНП спечелели изборите мрак и тъма настава за клетата ни родина и нейните щастливи при турскочервеното управление граждани.
Всъщност, тази дъвка бе разтегната преди празниците от фамозния енергетик Стойнев, според когото ако десницата както обикновено нашамари социалистите след месец, то всички проекти за България спират: няма работни места, няма инвестиции, няма заплати. Не че сега има много, че реакторите са построени, уж американска инвестиция, ама сега пък да не ядосаме и господарите им от Москва. Едно голямо нищо – след което вместо да мълчат оглушително, тия пак наддават пискливи гласчета.
Какво да го коментираш това ще се запитате вие – пак демагогия и червени лъжи. Отправени от тия дето щяха да строят „Белене“, ама изградиха един „Цанков камък“ за един милиард. И разбира се няколко милиончета, лапнати от хидроинженера на Републиката – Ахмед Демир Доган.
Май и плоския данък махаха – да бе! Кой от олигарсите довели на власт с измама това управление ще се навие да го бият през ръцете? Нека наивниците и белите цигани пак пуснат за шмекерите от „Позитано“ 20.
‚Докато има агнета ще има и касапи“ – така казваше мой приятел от детството с турско име. Тази приказка явно е популярна след техния етнос, а и често приложима. Докато ние сме агнета, докато овцете гласуват под строй за червените измамници ще има и касапи – Доган ще си пие в сараите, Пеевски ще вършее по Брюксел, а „Цензурата“ ще продават кебапчета.
Единственият изход е Бойко пак да ги пребие и после да имат за какво да се оплакват – ако щат в Брюксел, ако щат на радио „Ереван“, а може и на арменския поп.
Но ние няма да спрем да коментираме – а и да напомняме. Поради простичкия факт, че другарите редовно разчитат на късата народна памет – се ла ви, помним при кого спряха всички фондове за България – през лятото на 2008г. Премиер бе Станишев, а Орешарски – финансов министър. После ГЕРБ ги отпушиха и сега социалистите да ги обвиняват, че спирали парите е все едно Владо Кузов да сезира прокуратурата за насилие, упражнено му от деца.
Помним как Станишев и Орешарски благодаряха за усърдната работа на Веселин Георгиев от пътния фонд, който даде на брат си поръчки за 120 милиона. Кучетата лаят, керванът на лъжите си върви, но за тяхна ярост остава само месец. После – шут в задника и дим да ги няма.