Бареков, пий си хапчетата, бе пич! Моля те...

В спокойния и лишен от гръмки събития, в политическата ни флора и фауна,  юлски предиобед, глас изви цирковият шут вече на европейски манеж – Николай Бареков. Изтръпнал, че след проблемите на КТБ вече няма кой да му дава кинти за пропаганда и купуване на гласове, Дудука реши да я кара на мускули ръсейки бисер след бисер.

Според познавачи дори и бисерите са му добре копирани от онзи, който за Цензурирания беше най-великият политик на всички времена у нас. Това само до преди няколко години. Та лишеният от солидното финансиране, осигурено от криещия се във Виена бизнесмен, реши да вкарва в затвора довчерашния си кумир Борисов.

Как и защо не е ясно, вероятно разчита на Цацаров и или някое поредно безобразие на прокуратурата. Подобно на атаките срещу банката и телевизията на Цветан Василев. Не знам кой крив, кой прав в сблъсъка на довчерашните ортаци, но че има известен резон в твърденията на адвокат Екимджиев който вчера при Диков обвини подчинените на Сотир Ц. в изпълнение на политически поръчки, не може да се отрече.

Въпреки това, все пак едва ли някой е толкова глупав да дава оръжия на циркаджията от Пловдив, по-скоро си прави майтап с него за да види докъде ще му стигне нахалството. И да гледа сеир, даващ в последствие хляб на Господарите на ефира през цялата есен.

Нали се сещате какво ще се случи, ако Бареков не мине бариерата за влизане в 43-тото Народно събрание след многомилионната инвестиция – не скункс, а цяло стадо скунксове, следвани от шармантния Боби Ваклинов. И тогава ни рейндж роувъри, ни сотаджии, ни луксозни офиси в студийни комплекси близо до София ще го спасят.

Битката на Бареков била с Бойко. Не драги, мачът ти е да вкараш в Народното събрание бандата баламурници около тебе, които се поблазниха от паричките и си продадоха душата. Само и само да се отъркат около силните на деня.

Нищо де, ще изкарат някоя и друга депутатска заплата като децата на Волен. Но това под въпрос, защото при висока активност, липса на телевизия и банка, не е ясно дали Цензурата ще присъства в следващото Народно събрание.

Видяхме колко струва Бареков с ТВ7 и милионите на Мустакатия зад гърба си. Да видим колко ще изкарат самички той, Дилов и Кортенска. Пък после наред са Господарите на ефира.