Фолкаджията Галин лъсна гол в интернет (+18 снимка)

Предизвикателното селфи се завъртя в социална мрежа популярна сред хомосексуалните

Дълго градения, но несигурен имидж на мачо и женкар на добричлията Галин е на път да се срине със силен грохот. Слуховете за неговата съмнителна мъжественост и сексуалност са на косъм да се потвърдят.

Фолк идолът на тийн поколението се замеси в пикантен секс скандал за пореден път.

Мокрият сън на хиляди български тийнейджърки цъфна в секси селфи почти както майка го е родила, макар, че майка му едва ли се гордее със съмнителните му похождения.

Известни българи, които се срамуват да почерпят на 2-ри февруари

По информация на Lifeonline.bg чалгаджията собственоръчно е изпратил снимката на свой любим от мъжки пол, чието име ще запазим в тайна засега. Целта разбира се е да поддържа огъня на любовта и интереса му.

Явно обаче, любимият не е толкова добронамерен, щом продаде фотото за жълти стотинки. Отбелязваме, че Lifeonline.bg придоби снимката доста преди тя да се появи в мрежата, но след като вече е публично достояние, решихме да я публикуваме първи.

Ето как чалгаджията Галин грачи на участия (видео)

Снимката на Галин, която попадна в архива на Bulgariautre.bg

ВСИЧКО ЗА ГАЛИН ВИЖТЕ ТУК!

Селфито, на което Галин се е снимал само по бельо се появи в социалната мрежа Тъмблър, доста популярна сред гей обществото, именно в блог посветен на български гей момчета.

Песимистите веднага ще отсекат, „Е какво толкова, може да е пратил снимката на жена…“, е да, ще отвърна аз, "може, но едва ли тази жена се занимава да поддържа гей блог за български гейчета в интернет"...

Хванаха Галин да пуши канабис на „слънчака“?

скрийншот от оригиналната публикация в социалната мрежа Тъмблър

Изводите, до които можем да стигнем са много, но един е може би най-верният. Галин изпраща секси предизвикателните си селфита на гей мъже, иначе как някой гей би се сдобил с подобен фотос. Разбира се в това няма нищо лошо, ако певецът не заблуждаваше хилядите си почитателки, че е хетеросексуален.

Галин засне новия си клип до гей плаж (видео)

Припомнете си, че певецът дълго време бе свързван с различни гей афери включително с известен фризьор и мастит бизнесмен производител на мебели. Наскоро се появи и компрометиращ чат с мъж, за който се твърди, че също е бил интимен с чалгаджията.

Снимка: HotArena

Изловиха чалгаджията Галин в съмнителен чат с мъж