РЕЦЕПТАТА НА СИДОНИЯ: Свински мариновани ребра за студените зимни вечери

Победителката в първото готварско риалити шоу „Лорд ъф дъ Шефс” разкрива поредната си тайна рецепта специално за читателите на Bulgariautre.bg

В зимните януарски вечери нека се стоплим с нещо вкусно и специално по рецепта на Шеф Сидония, разбира се тайната е в маринатата.

За да приготвите вкусното ястие ви трябват: Свински ребра - 1кг., за маринатата са ви нужни        

 

           Кетчуп - 0.200 гр.

           Горчица - 0.050 гр.

           Мед - 0.100 гр.

           Соев сос - 0.020 гр.

           Уорчестър - 0.020 гр.

           Канела - 0.005 гр.

           Сол и пипер на вкус

 

Начин на приготвяне:

Ребрата се мариноват и се оставят да престоят 24 часа. След това се пекът в загрята фурна на 160 С, като се въртят на всеки 15 мин., в продължение на около 40-45 мин.

Подходяща гарнитура е маслен печен картоф  и чаша червено вино.

Бон Апети.