Какво очакват мъжете от жените

Снимка:

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Еротична храна за спалнята

Еротичен масаж с топено сирене е новият хит

Еротична танцьорка сложи рога на Слави

Линдзи Лоън пусна списък с кои мъже е преспала

Само за жени! Какво никога не трябва да питаме мъжете?

Жените са по-добри в паркирането от мъжете

Женски стриптийз шашна мъжете в Интернет (видео)

Мъжете имат само 3 шанса да се докажат в леглото

Лъжат ли и жените за бройката на господата, с които са правили секс?

Как жените са се предпазвали от нежелана бременност

Факти за секса, които може би не знаете!

За хубав секс - изперете чаршафите!

Само за жени! 8 признака, че жената спешно се нуждае от секс

Бекъм е най-секси модел на бельо

Научете тези секс пози, докато сте в парка (снимки 18 +)

40 начина да го вдигнеш .... 18+

Отличниците в секса: Нерезът има 30 минутен оргазъм, алигаторът е винаги в ерекция!

Няколко мита за женитбата след 30

Българинът не ще женитба. Бракуваните пък се развеждат на поразия

Мъжете мислят едно, жените разбират съвсем друго

Наистина ли знаете какво мислят мъжете, мили дами?

1. Мъжете искат честно, своевременно и изпълнено с любов общуване. Честното общуване е основен приоритет за мъжете. Те търсят жена, която отговаря искрено на въпросите им и може би дори казва повече неща от очакваното. Те търсят жена, която уверено изисква желанията и нуждите й да бъдат задоволени. Те търсят жена, която може да види истината и която я казва по тактичен начин. Мъжете търсят жена, която може да общува, без да бъде прекалено критична, която запазва тяхното и собственото си достойнство. Жените мислят, че мъжете очакват от тях да бъдат повърхностни, да не говорят за потребностите и желанията си и никога да не молят за нищо. Жените мислят, че мъжете ги приемат за прекалено слаби и чувствителни и просто биха искали жените да преодолеят тези качества. Някои жени смятат, че не им е позволено да казват нещата такива, каквито са и че ако говорят откровено, ще бъдат отхвърлени.
Качествените мъже искат и се нуждаят от откровено, смело общуване, без гняв и критичност. Един от начините да привлечете такъв мъж и да изградите пълноценна връзка е да се научите да говорите за вижданията и потребностите си по начин, който е ефективен.

2. Мъжете търсят самостоятелни, самоуверени жени, на които може да се разчита. Мъжете искат жената да ги избере заради желанието си, а не защото е била отчаяна – независимо дали в материален или в емоционален смисъл. Мъжете искат партньорката им да иска да бъде с тях и да се нуждае от тях, но в същото време да не губи собствената си идентичност. Мъжете искат жената да бъде активна и независима, да има свои приятели и интереси.От друга страна, мъжете много ценят времето, прекарано с любяща партньорка. Жените мислят, че мъжете не биха искали жените да се нуждаят от тях. Жените мислят, че мъжете не се нуждаят и не ценят времето, прекарано заедно като двойка. Жените вярват, че ако покажат на мъже, че се нуждаят от него, това ще го отблъсне и може би дори ще го накара да прекрати връзката.
Мъжете искат същото като жените – пълноценен партньор. Един от най-добрите начини да привлечете качествен мъж и да изградите пълноценна връзка е да си създадете наситен, задоволяващ ви живот за свое собствено удовлетворение.

3. Мъжете искат връзка, в която няма манипулиране. Мъжете не понасят никакъв вид манипулиране. Те не искат да отгатват мислите на партньорката си или да се опитват да тълкуват сигналите, които тя изпраща. Не искат да бъдат притискани да напредват във връзката, когато не са готови за това. Не искат да им бъде приписвана вина, когато нещо не е както трябва. Не искат да бъдат пасивните партньори в отношенията. Жените мислят, че мъжете почти или съвсем не се нуждаят от общуване, така че единственият начин жените да получат това, което искат, е чрез манипулация. Жените мислят, че мъжете или имат нужда, или искат да им бъде напомняно, че връзката трябва да се развива. Жените мислят, че мъжете не искат или не се нуждаят от похвали и оценка, така че обикновено говорят само за негативните неща.
Мъжете не биха толерирали манипулацията за какъвто и да било период от време. За да привлечете качествен мъж и да изградите чудесна връзка се научете без колебание да помолите за това, от което се нуждаете във всяка една област от живота си. Научете се да се съобразявате с графика и разпределението на времето му. Научете се да показвате колко цените това, което прави и да го хвалите.

4. Мъжете искат развитие, лична отговорност и ангажираност с връзката. Мъжете искат партньорка, която може да се смее над себе си и която притежава кураж и сила. Те искат жена, която може да оцени собствената си роля в динамиката на отношенията и да я поеме. Тя трябва да бъде емоционално стабилна. Мъжете искат жена, която развива личността си и която поема отговорност за емоционалния си опит. Жените мислят, че мъжете просто искат да се забавляват. Жените мислят, че мъжете не се интересуват от развитието и задълбочаването на връзката или от това да се развиват и усъвършенстват като личности. Жените мислят, че мъжете търсят жени, които са супер модели и че никога не преценяват дали жената е емоционално зряла, мила, подкрепяща или любяща.
Мъжете търсят жени, които са емоционално зрели. Зрелостта не означава липса на емоции. Тя включва способността ни да се справяме с емоциите си по отговорен начин. За да привлечете качествен мъж и да изградите дългосрочна връзка, научете се да поемате отговорност за собствения си емоционален опит и изразяването му.

5. Мъжете искат вярност и ангажираност с връзката. Верността е задължителна. Всъщност това, което искат мъжете, не е жена с „игриви очи”, а такава, която с цялото си сърце се отдава на връзката. Повечето хора дефинират ангажираността като вярност плюс желание да се работи върху връзката – дори когато това не е лесно. Жените мислят, че всичко, към което се стремят мъжете, е сексът, както и че мъжете биха се отказали от връзката заради следващото хубаво лице. Жените мислят, че по отношение на верностт на мъжете не може да се има доверие. Жените вярват, че мъжете не искат да работят върху изграждането на връзката, както и че когато нещата се усложнят, мъжете просто си тръгват.
Има добра новина за тези жени, които вярват в мита, че всички мъже изневеряват: неверността и “игривите очи” са също толкова неприятни на мъжете, колкото и на жените. Добрите мъже знаят как да изградят пълноценна връзка и знаят, че верността е основата за това.

6. Мъжете търсят жени, които знаят как да се отнасят с мъжа. Много жени се отнасят към мъжете така, че нараняват егото им и ги карат да се чувстват неадекватни. По-добре е да хвалите мъжа и да показвате високата си оценка за това, което е направил, да му повтаряте по-често колко е добър и колко много го обичате и цените. Жените мислят, че мъжете не се нуждаят от тях, не ценят мнението им, подкрепата им, оценката им. Жените мислят също така, че мъжете не се интересуват от много от важните за жените неща и това е причина за критиките им. Критиката е начин да се изрази обидата.
Повечето мъже биха искали да бъдат хвалени и ценени от жените. Да се научите да показвате колко цените мъжа, вместо да му доказвате, че греши е един от най-успешните начини, които можете да използвате, за да поддържате връзката си.