Васко спечели поредната победа над левкимията!

Позволявам си да мечтая за бъдещето и мога силно да извикам: БЛАГОДАРЯ!!!

Васко Бамбуров лично благодари на всички, които му помогнаха със средства в специално направената за набиране на средства страница в социалната мрежа Фейсбук. Това написа на стената Васко:

"СКЪПИ МОИ БЛАГОРОДНИ ПРИЯТЕЛИ! МИЛИ ХОРА С ДОБРИ СЪРЦА!  СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ ЗА ВАШАТА НЕПОКОЛЕБИМА И ТВЪРДА ВСЕСТРАННА ПОДКРЕПА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ГОДИНА И ПОЛОВИНА! БЛАГОСЛОВЕН СЪМ С ВАС! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВСИЧКИ ВАС ТРАНСПЛАНТАЦИЯТА Е ВЕЧЕ ФАКТ!!! Трансферът на стволови клетки ми беше извършен в събота от 12.00 до 16.30 в Анадолу Медицински Център - Истанбул, където пребивавам заедно с майка ми от 27 март т.г. Професор Зафер Гюлбаш заяви, че всичко е протекло нормално и за донора, сестра ми Гергана, и за самия мен. Благословен съм с такава сестра, която прелетя от Лондон с 4-месечно кърмаче, прелестната ми племенница Никол, и дари частица от себе си, за да ме спаси! Тъжно ми е, че не можах да ги прегърна, но такива са условията сега - пълна изолация! Тя отпътува в неделя за България, по-късно ще замине в Лондон при съпруга си! Аз още се чувствам изтощен от четиричасовата процедура, но набирам сили и с всеки изминал час се чувствам все по-добре. Лекуващият ми лекар д-р Бекир намира, че с малки изключения състоянието ми е добро и нормално! Позволявам си да мечтая за бъдещето и мога силно да извикам: БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ !!! ПРЕГРЪЩАМ ВИ!  БЛАГОСЛОВЕН СЪМ С ВАС! БОГ ДА ВИ ПАЗИ!
Приятели, резултатът от надеждността на трансплантацията ще бъде ясен до 31 май. ВЯРВАМ, ЧЕ ЩЕ Е ПОЛОЖИТЕЛЕН!! Днес ми бе разяснено, че още 60 дни ще съм тук под лекарско наблюдение и грижи...Много съм се затъжил за България, за Пловдив... Иска ми се с всеки от вас да се запозная на живо и силно да ви прегърна! Пожелавам ви да сте много здрави и щастливи!
ОТНОВО СЕ НАДЯВАМ НА ВАШАТА ПОДКРЕПА, ЗА ДА СЕ ДОВЕДЕ ЛЕЧЕНИЕТО МИ ДО УСПЕШЕН КРАЙ
От името на Васил Бамбурски
ДАРИТЕЛСКИ СМЕТКИ
РАЙФАЙЗЕН БАНК
лева BG38RZBB91551072741303
евро BG41RZBB91551472741313
BIC: RZBBBGSF
ВАСИЛ МИТКОВ БАМБУРСКИ
pay pal :jerel@abv.bg
skrill:vasilbamburski@gmail.com
sms
на Номер 17777
с текст DMS VASIL
за абонати 1 лев с ддс"