Запазете спокойствие! Риск за спестяванията няма

Ако някой предизвика крах на банковата система, то това ще сме самите ние

Преди минути, от ПИБ разпространиха съобщение, че "банката е обект на безпрецедентна криминално организирана атака от слухове и злонамерени публични изказвания. Няма банка в света, която да може да издържи на такава организирана атака".

Днешната офанзива срещу банката е с цел да се разклати банковата система в страната и големите длъжници да не върнат изтеглените кредити, научи ексклузивно Bulgariautre.bg.

Преди няколко месеца Първа инвестиционна банка спаси Делян Пеевски като изкупи дълговете му към КТБ.

Както по-рано съобщихме, атаката към ПИБ, на която сме свидетели от два дни, е организирана от Гриша Ганчев, представляващ интересите на Цветан Василев в Петрол. В акцията участват и служители в КТБ, които продължават да пускат есемеси, „предупреждаващи“ хората кои ще са следващите потърпевщи банки.

Целта на кредитните милионери е масова психоза у хората и разклащане на банковата система в страната.

Истината обаче е, че банковата система е повече от стабилна, а ако се предизвика нейният крах, ще сме виновни единствено ние, поддали се на внушенията на кредитни милионери, опитващи се за пореден път да ограбят държавата и да спасят фирмите си за наша сметка.

Реален проблем за банките не съществува, затова екипът на Bulgariautre.bg призовава всички да бъдeм разумни и да запазим спокойствие!