Wоsh MC размаза Иво Аръков като актьор

Синът на секс-символа Иван Иванов учи режисура

По време на лайфа на „Вип Брадър” в понеделник псевдо звездата на родния театър Иво Аръков понесе пореден удар по измислената си репутация на „талантлив” актьор. Над два милиона зрители на NOVA прозряха, че бикънекта Иво е един надут балон, който бързо и много лесно се пука.

След като в петък по време на „Голямата Уста” той се провали като актьор в елементарна задача и преживя истинско поражение в артистичната си кариера, в понеделник на Ивчо му се наложи да преживее поредния удар по егото си на театрал.

Стефан Иванов по-известен като рапъра Wosh MC, също е част от риалити предаването „Вип Брадър – Образцов Дом”, младежът е син на любимеца на поколения жени – актьорът Иван Иванов, нашумял с филмите „Всичко е любов”, „Комбина”  и „Лавина”. Освен заниманията си с музика той учи и режисура в НБУ.

Иван Иванов

В седмичната мисия „Фобия” на Стефан се падна тежката задача да убеди Съквартирантите си, че страда от „Глобофобия”, липса на търпимост към балони. Блестящата актьорска игра на наследника на Иван Иванов взриви съквартирантите, а коментаторите в студиото бяха единодушни, че той владее истински актьорското майсторство и се е представил перфектно в сравнение с бездарната игра на Иво Аръков от петък.

След като дори „театралът” от Гебедже повярва на играта на Wosh MC, Аръков сам си призна: „Е това е фобия, брат!”.