Хилтън и Ротшилд събраха богатството си с брак (СНИМКИ)

Ники Хилтън и Джеймс Ротшилд сключиха брак, роклята за 50 хиляди лири създаде проблеми на сестрата на Парис Хилтън

Много вярно - пари, при пари отиват! Милионерската наследница Ники Хилтън се омъжи за много по-богатия от нея наследник на фамилията Ротшилд - Джеймс. Двамата скрепиха любовта и финансите си през уикенда. Церемонията конкурираше кралската сватба на  принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Венчавката бе в двореца, в който някога е живяла принцеса Даяна - Кенсингтън. 31-годишната Ники Хилтън бе с рокля с дълъг ръкав и дантела, подобна на сватбената рокля на Кейт Мидълтън. Роклята на Ники бе от колекцията haute couture на Valentino и е за скромната сума от 50 хиляди лири стерлинги.

Дългият винтидж воал създаде доста проблеми на сестрата на Парис Хилтън и сватбата не мина без гафове.

Още на излизане от хотела в Лондон Ники защипа воала под гумата на лимузината, която я очакваше и тя едва не го скъса. Наложи се един от бодигардите да й съдейства, за да спаси роклята.

След венчавката Ники се подготви за фотосесията в градините на двореца Кенсингтън и така се оплете в едно от храстчетата, че се наложи да вдигне роклята си до ушите, за да се спаси. За щастие това не помрачи настроението й, въпреки че гащичките й лъснаха пред важни гости като актрисата Кейт Бекинсейл, наследницата на Формула 1 Петра Екелстоун и Челси Клинтън.

Младият Ротшилд и сестрата на Парис Хилтън са двойка от 2011 г. Те се сгодиха миналото лято по време на романтична ваканция на езерото Комо в Италия.

Още снимки от сватбата вижте в ГАЛЕРИЯТА ТУК!