Преслава и Бирмата посрещат Нова година заедно

Отново в комплект двамата ще купонясват с Галена и Десислава

Певицата Преслава и скандално известният й приятел Жоро, познат като Бирмата, планират да посрещнат новата 2016 година заедно, научи Bulgariautre.bg.

След като изпълни професионалните си ангажименти, гласовитата певица ще се присъедини към купона в Калоянова Крепост, докладваха запознати. Заведението на Галена и Галин в покрайнините на Велико Търново, където Галена е домакиня всяка нова година, посреща около 500 гости в празничната нощ.

Пред Bulgariautre.bg източници близки до двойката разкриха, че скандалната двойка има резервация в прочутото заведение и ще празнуват заедно с колеги и приятели. Тази информация автоматично отхвърля разпространяваните слухове, че колежката на Преслава Десислава е в интимни отношения с Бирмата.

Бирмата и Преслава

Въпреки това, най-вероятно и Десислава ще се присъедини към партито в Калоянова крепост защото ще пее на площада в старопрестолния град, а както е известно тя е в топли отношения с бившия си мъж Галин и новата му половинка Галена и нищо чудно да цъфне след работа на купона.