Глория: „Повече няма да ме видите на наградите на Пайнер“ (видео)

Певицата потвърди, че има нов договор със старата си музикална компания

Фолк легендата Глория заяви, че повече няма да присъства и да се занимава с Музикалните награди на телевизия „Планета“, изказването тя направи в отговор на въпрос зададен тази сутрин по bTV.

“Не те видяхме на последните награди на вашата фирма?“ , попита водещата, а Глория изстреля: „Няма и да ме видите повече, няма какво да правя там…не се занимавам с интриги предпочитам да съм сред хората и да им подарявам концерти“, парира опитите на водещите да изкопчат нещо пикантно.

В студиото на „Преди обед“ поп фолк иконата съобщи, че е преподписала договора си с фирма „Пайнер“ с нови условия и ще работи по нов „бизнес план“.

„Нещата се променят толкова бързо, че няма как да се работи по старите схеми. Изготвили сме нов бизнес план и продължаваме да работим. Заедно сме много по-силни.“ , завърши коментара си певицата по въпроса за отношенията със своя продуцент.

Тя бе довела и дъщеря си Симона, с която преди броени дни пусна нова дуетна песен и видео клип, също резултат от новия „бизнес план“ с фирма „Пайнер“. Освен за новата песен двете говориха и за скорошната си почивка на остров Мавриции, където с цялата компания е бил и гаджето на Симона, Симеон.

Симона и Симеон яхнали гигантски кустенурки на остров Мавриции

Симона опроверга слуховете, че любимият й е използвал екзотичния остров за локация на предложение за брак: „Не сме сгодени, това са пълни измислици. Но сме заедно и сме много добре. Имахме годишнина на рождения ден на мама, 28 юни.“

Глория разкри, че имат още две съвместни песни, които ще пуснат напред във времето. През лятото ще комбинират работата и почивките, ще релаксират в Гърция.