Бутафорни патриоти или просто червени идиоти

Съвсем очаквано цял ден медиите се занимават със зададения от червените кхмери дневен ред на импровизираното ни общество. Резонно от сайтове и новинарски емисии надничаше уродливото лице на опорните точки съчинени в тайния център на властта. Онзи, който назначава и уволнява министри, върти метла в държавната администрация, коли и беси в редакции и нюзруми.

На някой очевидно му изнася да замете под килима чутовната глупост, изръсена от соц-талибана Малинов във вчерашния „Референдум“ по БНТ 1. Медийният октопод ще се опита да скрие, да замаже. Утре сигурно ще се правят, че нищо не е станало, че български депутат-олигофрен не призова към война на Балканите в името на някакво православие, славянство или не знам си какво.

Първо: уникална простащина и невежество е да поздравяваш славяните у нас. Според всички исторически свидетелства ние сме българи.

Второ: славянството бе насила вкарано в историографията и изворите по комунизма с много проста цел – да обясни уж вековната дружба между София и Москва. Удобно пропускайки да спомене, че кръволокът Светослав изби и наби на кол половината ни аристокрация, правейки за възможно поробването на първото българско царство от ромеите.

Да си спомним и , че само преди сто години Вазов написа прочутото си стихотворение, забранено през социализма, в което дори той, крайният русофил, призна, че московците идват по нашите земи като неканени окупатори. И ако трябва ще се бием и с тях, защото „няма да превием врат пред никое иго позорно“.

Историята трябва да се тълкува от историци и професионалисти, нека политиците стоят по-далеч от нея, че даже и коментаторите. Но в момента, в който отново поредният малоумник си позволи да заиграе по най-чувствителната струна на народопсихологията, то сме длъжни да реагираме. И да кажем, че кримските войни бяха плод на имперските амбиции, поради които руснаците влязоха в битка със западния свят. Явно Малинов иска да породи у нас тази алюзия, че ще се бием с лошия Запад. България на три морета, а славянството на три океана!

Хайде, холан! Пак ни взеха за идиоти. Антибългарите дали Македония на Тито, в същото време намерили убежище в примитивния национализъм. Този който ще възстанови историческата справедливост, оставяйки някога огромната Сърбия в територия ограничена около столицата Белград.

Няма да позволим на шумкарите да пожертват нашето Отечество, работейки за чужди интереси. Винаги здравите съпротивителни сили на Народа са се изправяли сполучливо срещу петата колона в лицето на Драган Цанковци, Георги Димитровци и Николай Малиновци. Ще се изправим и днес!