Пиянството на едни съквартиранти

Алкохолът ще е истински проблем във „Вип Брадър”

Няколко от съквартирантите в новия сезон на Вип Брадър – Образцов Дом имат сериозни проблеми с алкохола и това не е тайна.

Бисексуалният Иво Аръков е прочут със среднощните си запои и гигантските количества алкохол, които може да изпие. Приятелите му сравняват поглъщането на уиски с поглъщането на количествата крил от големите китове.

Всеизвестен факт, е че джаз певицата Камелия Тодорова страдаше от силна пристрастеност към водката. Макар, че самата тя се закле наскоро в ефир, че от десет години не е близвала алкохол, много от зрителите се съмняват в това.

„Ако пък наистина е така, в Къщата ще й бъде много трудно да издържи без да пие.”, коментира Маги Желязкова в предаването „На Кафе” по NOVA, като се мотивира с това, че еднообразието, скуката и бездействието плюс изобилието от пиячка в къщата правят  “ожадняването” още по сериозно. Навремето заради умопомрачителен алкохолен запой, Камелия Тодорова е пропуснала да се яви на изключително важна среща с фронтмена на легендарната група Куйн, Фреди  Меркюри и да запише дует с него и възможността да направи световна кариера.

Друг известен Вип съквартирант също страда от лошо пиянство. „Когато Евгени Минчев се напие той става друг човек...”, това пък каза Антон Стефанов пред Гала. От забавен и словохотлив домакин, той ставал злобен, заядлив и загърбвал светските маниери след третата чашка. Стефанов призна, че е бил свидетел на случки, в които поведението на Лорд Минчев не е било никак изискано. След като се напил, светския лъв лапал лед и го плюел по гостите на шикозно парти.

Венета Райкова, пък разказа как на свое събитие той превъртял след изпитото обилно количество шампанско започнал да рита и да блъска известна личност, която сам е поканил на събитието си. Според нея той става много агресивен и налита на бой когато се почерпи.

Напомняме, че Евгени Минчев имаше сериозен сблъсък с полицията преди години във Варна, когато бе арестуван за хулиганство и оставен в изтрезвителното. Той бе наказан с десет дни обществено полезен труд, което се изразяваше в боядисване на оградата на градското изтрезвително.

Популярна с бохемското си настроение към живота Жени Калканджиева е друг любител на чашката настанен в Къщата. Едва ли има столичанин, който обикаля нощните заведения, да не е виждал поне веднъж сериозно почерпената танцуваща по масите шефка на Визаж. Съпругът й Тачо, няма как да не е същата пресуши бутилка, след като дели едно семейно ложе с нея.

По време на участието си миналата година в „Къртицата”, Жени показа и заядливата си страна. На зрителя му стана ясно, че щом види дъното на бутилката Жени се превръща в бясна тигрица жадна за кръв или нещо по-твърдо.

Кръчмарската певица Кали също е свикнала с пиенето и със сигурност ще прави компания на пияндетата в „образцовата къща”.

Как ще се отрази изобилието от маркови напитки на останалите съквартиранти не може да се предвиди, но на нас ни е достатъчно да гледаме сеира на пияните Минчев и Калканджиева.