Наградите на Планета – победителите са ясни предварително?

Изпълнителите броели между 8 и 15 бона за статуетка, носи клюката

Вълнение е обзело цялата чалга гилдия, истерия е изправила на нокти невръстните фенове... кой, кой ще получи емблематичната награда?

Това е въпрос, който вълнува хиляди деца и тийнейджъри в страната, но те не знаят, че тези неща отдавна са решени и...предплатени.

Сред „фолк елита” в столицата усилено се шушука за наградите на Планета, които предстои да бъдат раздадени утре вечер. Запознати хора от чака-рака средите обсъждат на дълго и на широко кой какво си е уредил, платил и капарирал.

Например знатна столична гримьорка дочула, че вече е ясна певицата на годината. След дълги преговори, уговорки и пазарлъци до заветната статуетка и тази година ще се докопа Галена, поне това носи клюката.

Глория се натиснала за награда за „Баладичен хит”, но ясно й било намекнато, че трябва да „осребри”  отличието предварително, за да може да го получи на сцената. Тъй като дивата, няма други нови хитове, може и да не успее да хване в ръка друг приз.

Според известен столичен коафьор Андреа била заделила 8 бона за награда, но като се замислим евентуален подходящ дар за нея ще е наградата за „Посланик на българската музика по света.”

Наградата на Кали, която наскоро отново роди е да бъде сред водещите на „церемонията” заедно с Борис Дали.

Сочната клюка, която излезе пък от един козметичен салон е че Анелия е успяла да си осигури престижната награда „Музикален Идол на 2013”, сумата която се спряга за тази награда тръгнала от 15 бона, но след „тайно наддаване” спечелилата търга е Анелия, като се предполага, че тя е вдигнала мизата до 25 хилядарки за престижното отличие.

За „грандиозният” спектакъл утре са ангажирани десетки стилисти, танцьори и хореографи, всеки един от тях си има своя теория, кой каква награда ще получи, спрямо това, което е подочул или пък спрямо лични симпатии.

Джена била капарирала поне една награда, но до вчера още не се била издължила в пълния размер - 10 бона и била притеснена дали ще й дадат приза на "лизинг" с евентуален транш за изплащане през следващите месеци.

Друг виден столичен стилист споделил под сурдинка, че Галин се е постарал да си подсигури този път наградата за „Изпълнител на годината”, как точно в кеш или натура не е ясно.

Балетист от мизансцена пък изказа мнение със 100% сигурност, че Ани Хоанг ще грабне приза за „Най-прогресиращ изпълнител.”, а хореограф на някоя от масовките честити предварително с смс награда за „Най-добър видео клип” на ... Емилия

Цветелина Янева и Константин се били договори да си платят авансово наградата за дует, като внесли 20 хиляди за да чуят имената си от сцената, това излезе пък от сервитьорка в управляваната от Коцето дискотека.

Никакви клюки не се чуват за Преслава, която явно физически и психически изтощена, няма сили да се включи в борбата за наградите и ще разчита на подаянията на продуцента си.

Всеизвестно е, че в меката на силиконовите буфосинхронистки наградите се раздават на килограм и са в изобилие, останаха още около десет статуетки, които ако никой не си ги плати щели да бъдат раздадени на принципа на случайния жребии тип новогодишна томбола.