Анелия призова гримьорът Бони за проекта „Генерал” (ВИДЕО)

Булевард

09-05-2015, 00:32

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Анелия: Коко ми беше учител

Джена ще подгрява Цеца на концерта за юбилея на Лудогорец

Шофьорът на Преслава убил човек на зебра и избягал

Глория спира да пее

Грандиозен провал за Азис в „Като две капки вода” – дисекция на шоуто

Емануела се завърна с гръм и трясък на сцената (СНИМКИ)

Галена окраде "Туин Пийкс"!

Деси Слава разкри подробности за дуета с Галена

Андреа: Всички ми пожелаха сватба, защо е тази фиксидея?

Параноичната Николета Лозанова нарече "боклук" водеща от БНТ

Рут Колева ще пее чалга

Наградите на „Планета”, резил в HD формат

Най-грозните рокли на Планета-та

Ивена и Джина Стоева по монокини на плажа

Драма във фолка, Ивена нападна Алисия

Алисия не смее да пее на живо

Мара Отварачката: Парите на Гущеров нямат никакво значение

Анелия се довери на плевенчанин за новия си клип

Очаква ли я Преслава участта на Уитни Хюстън?

Певицата ползвала услугите на екстравагантния артист за последно преди 12 години

Поп-фолк звездата Анелия взриви интернет пространството с нова песен и оригинално видео.

„Генерал” веднага привлече вниманието на почитателите и бързо натрупа десетки хиляди гледания. Освен забавния текст Анелия се опитва да избяга от клишета за своята визия.

В кадрите се изреждат обсипано в златен прах лице и ослепително разноцветни устни с червило от блясък и брокат, но и нежна и почти невинна Анелия лежаща с разпилени коси върху златист пясък.

После тази нежна Анелия е заменена от хищната облечена в генералски лампази властна жена, която е овесила трима - четирима мускулести мъжаги с главата надолу.

От Фейсбук профила на певицата стана ясно, че този път за своя грим тя е избрала скандално известният артист, гримьор и стилист Бони, което обяснява бляскавия грим.

За последно Анелия се е оставяла на четката на противоречивия  Мис Бони преди 12 години, когато той обичаше да маже очите с тежък черен макиаж, подобен на този, който прави за себе си, когато излизаше на сцена за да забавлява посетителите на несъществуващия вече „Спартакус”.

В проекта „Генерал”, който Анелия подготвя повече от три месеца, Мис Бони демонстрира израстването и промяната на стила си на гримиране и лансира нови тенденции, които доказват, че нивото на външния вид на поп-фолк певиците се вдигнало до това на техните световно известни колежки.

За реализиране на клипа певицата е заложила на Станислав Христов-Стенли, осъществил впечатляващият проект. Оператор на “Генерал” е Георги Марков. Стайлинга е на Августина Маркова – Тути, коси - Милена Димитрова за Фетиш, а гримът основно на Бони.

Текстът, дело на Росен Димитров, предизвиква противоречиви коментари в мрежата, някои от меломаните не виждат нещо ново и различно, а песен, "в която се изреждат само марки". Феновете на певицата пък са убедени, че любимката им е поднесла страхотен хит, а лошите коментари са дело на последователи на конкурентки на Анелия.