Бареков стяга Костинброд-2, моли „патриота“ Доган да свалят Борисов

Общество

10-11-2016, 14:49

Снимка:

faktor.bg

Автор:

Faktor.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Георг Георгиев: ДПС издигат за президент Орешарски, когото преди година свалиха

Осман Октай: Цялото задкулисие организира фронт срещу ГЕРБ на изборите!

Местан: Орешарски е политическия казачок на ДПС към ген. Румен Радев

Цачева във Варна: Периодът, в който управляваха БСП и ДПС, беше загубено време за България

Галя Захариева: Защо БСП и ДПС подкрепиха резолюция на ЕС за насърчаване на миграцията

Томислав Дончев: БСП и ДПС играят в един отбор - въпросът е кой е третият

Бареков стана рекордьор с три Златни Скункса

Бареков с невиждан скандал в ефир! Обиди Жени Марчева и си тръгна

Гротескни снимки на подпухналия Бареков с “The New York Times” взривиха социалните мрежи

Некадърното управление на Бареков затри няколко телевизии

Бареков се гневи на АБВ

Човек на Бареков помете 3 паркирали коли в Търново

Марешки: Не искам ДПС и БСП да се връщат на власт

Ангел Джамбазки: Невъзможно е да управляваме с БСП и ДПС

Евгений Михайлов: В неделя ще гласувам срещу БСП!

Цветанов: БСП и ДПС искат отново да се върнат на власт като започнат с президентството

Евродепутатът -гений добре знае кой раздава порциите. Наредил се е за няколко

Евродепутатът Николай Бареков изплува преди президентските избори, както предрекохме неотдавна. На него това му е тясната специалност, да прави опити за преврат, казват къде на шега, къде наистина негови бивши съратници. Сред тях е и Петното, виден наш политик и неуспял кандидат за президент.

Момчето с джиповете от Пловдив заяви индиректно, че е готово да изпълни всяка поръчка, смеят се негови съграждани. Търси се поръчител.

Чудото на родната политика Николай Бареков дори се помоли на „патриота“ Ахмед Доган за помощ. Сравнявайки го с Местан, той му се виждал родолюбец от голяма класа. Казва го в прав текст. „Без неговото реално присъствие /на Ахмед Доган-б.а./ в българската политика няма как ГЕРБ да бъдат отстранени от властта“. 

Това заявява евродепутатът-гений в „ексклузивно“ интервю за  в-к „Галерия“, препечатано в собствения му сайт. Той изобщо не крие, че пак иска да организира нещо „Костинбродско“. Може би, защото при първия си опит не беше наказан, както подобава. Както и никой от поръчителите. 

 Вярно, ругаха го, наричаха го как ли не, но той е свикнал. По протестите бой отнасяха операторите на телевизията му, вместо него. Бареков вярва, че и този път ще му се размине, каквото и да направи. Затова е толкова нагъл. Има дори безочието да говори за жалката роля на медиите, сякаш има по-голям шампион в  дисциплината по слагачество от самия Николай Бареков. От каква порода трябва да си, за да проявяваш такава свръхчовешка наглост. Само да не реши, че е свръхчовек.

Според него Ахмед Доган е направил извънредно умен ход, дърпайки се назад преди няколко години и давайки възможност всички събития от последните  лета, както твърди, инсценирани основно с участието на ГЕРБ, да се случат. 

Бареков добре знае кой раздава порциите, наредил се е за няколко.

 От дружбата си с  банкера Цветан Василев, когото на другия ден след сгромолясването му , нападна, знае че музика се поръчва в Сараите. Който и да е човекът с пачките на предната амбразура. 

Старият Фройд би си изял дипломата с хрян, ако познаваше евродепутата Бареков, но да не ви занимаваме сега с психоанализа. 

С думите си Бареков дава ясно да се разбере КОЙ е поръчител този път. Той обикновено си е все същият, апропо. 

„Подчертава там, че няма никакви обвързаности нито с ГЕРБ, нито с БСП“, шегува се той. 

Бареков споделя, че според него Румен Радев е точният човек. 

„Подкрепям го от все сърце. Той е военен пилот. Психопати и хора психическо нестабилни в тази професия няма. А на над ни трябва човек със здрави нерви. Радев е чист и почтен, за първи път влиза в политиката“, твърди Бареков. Е, но пък сред евродепутатите има поне един психопат, това е сигурно. Няма да го посочваме.

Не разбрахме само изречението , посветено на Румен Радев: „Дори има опасност да се движи в движение, но аз бих предпочел такъв човек“. 

На Бареков рядко му се разбира, ясно е само , че копае дъното като японско багерче. За това , разбира се не е виновен той, нито зелникът, а това че не получи заслужено наказание за всичките си безобразия. Но хората няма да го търпят до безкрайност, това е сигурно.

 

Източник: Faktor.bg