Национален неделен бунт срещу монополите

Пловдив въстава срещу EVN осми ден в 11 часа пред Централна поща

Национален протест ще вдигне днес страната точно в 11 часа. Над 20 града ще викнат „Да запалим монополите 4-та част“, както е озаглавена инициативата във Фейсбук. В Пловдив се очаква протестът срещу енергоразпределителното дружество EVN да е дори по-голям и от миналата неделя. Тогава над 3 хиляди пловдивчани казаха категорично „EVN, вън от България“.

Днес Пловдив се събира в 11 часа пред Централна поща, каза за Plovdivutre.bg един от организаторите Цветомир Стоянов. Ще има протести, докато има резултат, заканиха се пловдивчани. Организатори и участници в бунтовете очкават именно тази неделя да е кулминацията на серията от национални протести срещу енергоразпределителните дружества.

Стотици наши съграждани вчера скандираха "Когата държавата е на колене, народът се вдига". “Власт на народа, EVN, вън от България”, “Мафия”, “Крадци”, “Мишоци”, "Всеки ден ще е така до победата",  "Елате с нас, протестът е за вас" и "Национализация" огласяха града.

Plovdivutre.bg както обикновено ще е на мястото на събитието и ще отрази и днешния бунт със снимки и видео.

Припомняме, че събираме сигнали на недоволни, опарени, ощетени. Чакаме обажданията ви на тел: 0879 951 552. Не ни жалете. Оплаквания получаваме и на електронната ни поща plovdivutre@gmail.com.