Галените имена издават какво чувствате един към друг

Ако те нарича:
Бебе
Това е знак за неговата загриженост и приятелски намерения. Но има вариант и да не те приема сериозно. Когато, обаче, обръщението е „бебче“, „бебо“ или „бебчо“, няма място за притеснения – той категорично иска дълги и сериозни отношения.
Скъпа, сладка, захарче, сладурче, бонбонче, шоколадче
Изпитва силни чувства, но за него има нещо много по-важно от тях и това е доверието. Ще бъде с теб до края, ако не го предадеш. И обратното – връзката ви ще рухне за дни, ако изгубиш доверието му.
Зайче
Имате си работа с много хазартен тип мъж. Склонен е към изневери, а пък същевременно с това е и адски ревнив. Ще трябва да се въоръжите с много търпение и да правите много компромиси.
Любов моя – или само любов
Чувствата му са дълбоки и силни. Той е романтичен, но има и големи очаквания към вас и вашата връзка. И ако не ги покривате, ще изпада в депресивни състояния.
Коте, котенце, писе
Той ви чувства много близка и е силно привързан към вас. Склонен е да се сърди за глупости и е доста ревнив. Да знаете, обаче, че ще изпитва големи колебания преди всяка сериозна крачка във връзката ви.
Мило, мила, миличко, любима
Партньорът ви е открит човек. Ако има сериозни намерения към вас, то неизменно ще разберете. Директно ще ви предложи да живеете заедно или ще ви каже, че иска дете. Или обратното – ще ви признае, че все още не е сигурен за сериозните стъпки.
Слънце, злато, бижу, съкровище
Този мъж ви обожава и вие не бива да се съмнявате в това. Дори, когато в яда си ви засегне, трябва да знаете, че за него сте на първо място.
Агънце, патенце, пате, пиле, пиленце
Той е динамичен човек, прави много жестове за вас, говори ви хубави неща, но има голяма вероятност вътрешно да не е уверен, че от връзката ви ще излезе нещо.
Мише, мишенце, мишленце, маймунче
Чувствата му са много по-силни, отколкото предполагате. Тези мъже често се прикриват, но отвътре им идва да ви целуват и прегръщат постоянно. Бъдете сигурни, че поне на този етап от живота му, вие сте Единствената, Перфектната и Невероятната.
Ангелче, принцесо, кукличке
Ако се наложи, той е способен да убие човек заради вас. Много ви обича, много ще се гриви за вас, много ще ви закриля.
Черешка, прасковка, ягодка

Имате си работа с уверен и независим мъж. Той има чувства към вас, но никога няма да ги постави над егото си.
Чудовище, слонче, крокодилче

Или всякакви такива не особено мили, пък казани уж с нежност. Този човек наистина си мисли, че ви обича, но е склонен да злоупотребява с вашите чувства. Да ви пренебрегва и манипулира. Често това се прави несъзнателно, но важното е, че се прави. Изкривена е представата за любов и отношения.
Кукло, секси, маце

Не се заблуждавайте, че изпитва нещо силно, нито че има сериозни намерения. По-вероятното е да сте поредният му сексуален трофей.