Къде отпътува Адолф Хитлер на 18 март 1945

Общество

12-07-2014, 10:11

Автор:

Блог за сериозни хора

Всичко от Автора

Още по Темата:

Хитлер, Франкенщайн и Ромео на избори в Индия

Приказка за Хитлер и Сталин приспивала синът на Лукашенко

Русия забрани "Моята борба" на Хитлер

"Моята борба" на Хитлер беше наречена "най-добрият подарък за Коледа" в Англия

„Моята борба" по вестникарските бутки в Германия

Продават редки копия на "Моята борба" на аукцион

ФБР разсекрети файлове – Хитлер не е умрял в Германия

Лекарят на Хитлер убил цар Борис III

Почина участник в заговора на убийството на Хитлер

Принц Чарлз сравни Владимр Путин с Адолф Хитлер

Хитлер и Ленин играят шах?

Скандално видео! Антибългари поздравяват Лацио, Мусолини и Хитлер

Невиждано! Бункерът на Хитлер (СНИМКИ)

Врата до врата с Хитлер

Подземен свят в Антарктида?

Чия е победата

Никакви Хитлеровци и Бъргър-Кинговци в Мексико

Мейлът Hitler89 е зает... Сатира за Хитлер чупи рекорди

Берлин скандализиран: Фашистка литература и свастики заливат BG

Хитлер стана колега на Батман, Супермен и Хълк

Класация: Исус е първи, Хитлер (!?!) седми?

Или връзката между Никола Тесла и Мария Орсик

Двама  югославяни от двете страни на огромния Атлантически океан поддържат обширна кореспонденция, което по-късно е конфискувана. Тя се отнася за  изграждането на летателни апарати на принципа на антигравитацията. Никола Тесла е учен от Ню Йорк, а Mария Орсик се намира в центъра на Германия от Третия райх. Teсла умира през 1943 г. и Орсик изчезва през 1945 година.

И двамата са били по  произход югославяни, и двамата са били любители на животните,  и двамата са били вегетарианци, и двамата не са завършили колеж,  и двамата нямат деца, и двамата не са религиозни,  и двамата са противници на войната, и двамата са бедни и почти мизерстващи. И двамата са много строго охранявани  от военните и разузнавателните агенции: Никола Тесла от ФБР и OSS /Разузнавателната агенция по време на 2 световна война на САЩ/, а Мария Oрсик  от Гестапо и СС. Никола е емигрирант в Ню Йорк, а Мария е емигрант  в Берлин.

Ако откритията и изобретения, свързани с електромагнитното поле на Никола Тесла са едни от най-големите тайни, пазени от военните агенции, то с още по-висока степен на сигурност и охраната  е класифицираната информация, свързана с обширната лична кореспонденция между двамата.

Мария и Никола са свързани с изграждането на анти-гравитационна летяща машина и с това, че двамата осъществяват контакти с извънземни. Никола е учен, гений на електромагнетизма,  а  Мария е момиче, обичащо да носи дълга коса под кръста, стигаща почти до коленете, което също така преподава балет за начинаещи и води курсове по различни езици. Един ден  тя изпада в транс и започва да действа като медиум, получавайки всички видове технически данни и чертежи , свързани с  изграждането на анти-гравитационен летящ кораб.

И двамата, Мария и Никола Тесла, поддържат обширна кореспонденция, за която нищо не се знае и винаги е класифицирана в максимална степен на сигурност. Сред документите на Тесла са открити сложни детайли, чертежи и планове за летяща машина на принципа на анти-гравитацията. Тези документи съвпадат с моделите на същите видове машини, разработвани от Третия Райх и от групата VRIL, в която участва Мария Орсик.


В нацистка Германия е имало двe различни линии, два подхода,  при строителството на немски летателни антигравитационни апарати на Третия райх:
Първата линия е  съставена от немски и австрийски учени, работещи по задвижващи системи, базирани на научни традиционни авангардни данни, група намираща се под контрола на SS. Втората линия е  по проектите на Mария Орсик, д-р Ото Шуман и Обществото VRIL,  основаващи се на техническите данни,  предоставени от извънземни раси.


Maрия получава по медиумичен път техническите данни, нужни за конструкцията на летателните апарати на древношумерски език от същества, които твърдят, че са пратеници на планетата Ashtari/ Алдебаран. Д-р Ото Шуман от самото начало остава доволен, когато разбира, че въздухоплавателните  проекти на  Виктор Шаубергер и Карл Хаусхофер не са  толкова напреднали, в сравнение с получената информация от Мария Орсик.Никола Тесла е имал информация, че две извънземни раси се намират в състояние на война и затова записва на санскрит в своя бележник , че е загрижен за човечеството,  поради, което е изобретил на „Лъчите на Смъртта“ с цел да може да унищожи извънземните кораби.

На 20 юли 1931 г. Никола Тесла прави следното изявление за списание „Time Magazine“: „Аз измислих начин, който ще даде възможност на хората да предават енергия в големи количества, с мощност хиляди конски сили, от една планета на друга, независимо от разстоянието”

Никола Тесла умира на 7 януари 1943 г. в двойната си стая в New Yorker Hotel и веднага целия му труд и вещи са били конфискувани от правителството на САЩ. Maрия изчезва през месец март 1945 г. в Берлин и повече никога нищо не е известно за нея.

 

Източник: Блог за сериозни хора