Широко отворени очи

Днес Темида за пореден път доказа, че очите й са широко отворени. Напук на древногръцката притча и алегория, илюстрираща безпристрастността и обективността на съдебната система, родните чернодрешковци нагледно дадоха урок по изпълнение на политическа поръчка и танцуване по свирката на управляващите. Правиха, струваха, някакси успяха да добутат делото срещу председателя на предизборния щаб на ГЕРБ - Цветан Цветанов,  до избран момент, (не)случайно разположен по-малко от две седмици преди предстоящите избори за представители на България в Европейския парламент.

Отново стана ясно, че магистратите по незнайно каква причина са оплетени здраво в конците на БСП, ДПС и прилежащите им обръчи от фирми. Вещо ръководени от кукловодите, организирали Костинбродския цирк и респективно създали уродливия Франкенщайн, представящ себе си за законно правителство на Репубика България. А иначе Борисов и Цветанов колиха и бесиха на всички нива в държавата.

А горките социалисти бяха подложени на нечувани репресии и тормоз от политическите си противници. Демокрацията била застрашена, а президентът на ПЕС, с чието знание и съдействие бяха грубо нарушени изборните правила преди последния парламентарен вот, ревеше като вдовица за мъж по сутрешни блокове и интервюта. Нищо, че ГЕРБ управлявали с тежък милиционерски ботуш, а пък единствено турскочервената коалиция на Станишев и Местан можела да донесе демокрацията, свободата, братството и народовластието по нашите земи.

Дрън, дрън, ярина, пак излъгаха белите цигани, гласували за обещалите им благинките от социализма – имаш храна, може да е само боб, леща и кюфтета, ама все файда. Ходиш на море – нищо, че спиш в мухлясали бараки, нямаш баня, а тоалетната е клоака, споделена с още 50 души. Ако се върнеш без кърлежи и бълхи пак добре, нали си се въргалял по пясъка след цяла нощ запой с воняща домашна пърцуца.

Това бе развитият социализъм, за който плачат хората на Станишев и Местан – аз ги лъжа, че работя, те ме лъжат, че ми плащат. Уви, тоя път няма да им мине номерът. Защото в тази държава не всички ревем по онова време и не всички имаме желание животът ни да мине по обраслите с буренаци соц-бараки. Каквото е намерението на излъганите от Станишев и Местан. Не и в нашата България!