Красивите вдовици на демокрацията (част втора)

Булевард

29-04-2014, 06:15

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

Вдовицата на Байо обжалва условната присъда на манекенката, убила мъжа й

Гангстерска вдовица разпродава имотите на ВИС-2 в София

Дарина брани Берлускони във Фейсбук

Дарина Павлова: Онази първа огнена нощ със Силвио

Конкурентка на Дарина Павлова иска порно филм

Дарина Павлова с италианско гадже в Боровец за Коледа

Вдовицата на Жоро Илиев иска 12 млн. евро!

Вдовицата на Жоро Илиев проговори пред камера

Вдовицата на Жоро Илиев възражда бизнеса и...имиджа си

Вдовицата на Косьо Самоковеца се сдобила с шикозна яхта

Цеци Красимирова преряза лентата на новия салон НУШИ

Арестуваха близък на Цеци Красимирова за блудство

Цеци Красимирова стана студентка

Почина най-обичаният бос в "Мултигруп" - Бойко Драганов

Красивите вдовици на демокрацията (част първа)

Кои са овдовелите хубавици и какво се случва с тях днес?

Презрени или съжалявани, забравени или възкачени на върха, красивите вдовици на нашето съвремие носят своя кръст и се борят за оцеляване. Дамите, които ще изброя във втората част са овдовели след насилствената смърт на съпрузите си. Дали са били подготвени и са очаквали, че един ден това ще се случи, никой не знае.  Как се справят сега и успешни ли са в начинанията си ще разберете тук.

Цеци Красимирова

Макар и да не е официална съпруга на застреляният в Амстердам Косьо Самоковеца, отношенията на двамата са били точно такива и „черната пантера” на българския моден подиум се е чувствала като истинската господарка на сърцето му.

Скандалната манекенка е със Самоковеца в последната година от живота му, когато той понaся тежки удари - срутване на контрабандния монопол, големи загуби от търговията с наркотици, атентат, убийствата на командирите на ударните му бригади и накрая - собствения му разстрел. Красавицата е с него на площад „Дам” когато той бива показно разстрелян в сърцето на холандската столица и дори е ранена в лицето от рикошет. От тогава е и злият прякор, с който я наричат неприятелите й, Цеца куршума. За нея се говори, че е преобърнала живота му на 180 градуса и е променила коренно навиците му, включително да забрави мерките за сигурност в Холандия. Самоковеца е с манекенката докато истинската му съпруга си седи бременна в къщи.

 

Цеци Красимирова коленичила на земята, ранена по време на атентата на площад "Дам"

В интимната биография на "черната пантера" фигурират освен имената на Илия Павлов и на бащата на дъщеричката й - виден сикаджия, и това на Румен Маринов - Нарциса. Именно Нарциса я запознава с Константин Димитров. В настоящето също не липсват известни мъже, името й се свързва с Георги Иванов-Гонзо, със строителният предприемач Любомир Йомов и с американският бизнесмен Майкъл Струмейтис (Биг Майк).

Красимирова и 6 години по-младия Любомир Йомов


Сега Красимирова живее в каталонската столица Барселона където отново се оказва доста популярна в средите на най-богатите. Никога не е посещавала гроба на Косьо и не комуникира с почти никой от този етап от живота си. След излъчваните папарашки кадри от жълт тв таблоид в началото на тази година се заговори за любовна афера на Цеци с пернишкия бизнесмен Иван Алексиев. Освен заради българските си забежки, напоследък Цеци се прибирала в родината само заради здравословните проблеми на близките си роднини. След като 18 годишната й дъщеря Джудит завърши образованието си, бившата манекенка планира да емигрира в югоизточна Азия.

Ангелинка Димитрова – Константин Димитров, Самоковеца

Основната причина поради, която тя не бе приета в „клуба на черните вдовици”, е че е смятана за недостойна за компанията на „елита”. Недолюбвана от сестрите си по съдба, Ангелинка се оказва много по-хитра от останалите в списъка.

Предполага, се че официалната съпруга на Косьо, Ангелинка е наследила основния финансов пакет умело скрит в офшорни зони. Тя обаче наследява и проблемите на мъжа си, които й донесоха изтощителен съдебен процес и сериозни разправии с властите в България и на острова както и с неговите бивши бизнес партньори.

Освен предполагаемите 200 милиона, с които разполага, тя е собственик и на имоти в Лондон за над 6 милиона евро.

Ангелинка Димитрова наскоро се е сдобила с яхта за няколко милиона и се е насладила на разточително морско пътешествие, което е глътнало поне още милион, носи градската клюка.

Луксозният плавателен съд е регистриран в офшорна зона на името на чужда фирма. След смъртта на съпруга си Ангелинка живееше повече от скромно и избягваше да се появява на светски събития, въпреки това тя умело успя да опази имотите на мъжа си и излезе суха от дълбоките води на прокурорските обвинения и запори на имущества.
Напоследък обаче вдовицата на Самоковеца претърпяла пълна метаморфоза, разкриват нейни приятели.

Тя е сменила стайлинга си, започнала е да се облича по-модерно и захвърлила приличащите на сервитьорска униформа черни костюми с бели ризи. Явно свежа любовна афера е върнала вдовицата към желанието за живот, тя се е разхубавила и е започнала да се радва на благата натрупани от покойния й съпруг.

Дарина Павлова – Илия Павлов

Обявената за най-красивата в миналото и най-глупавата сред вдовиците, Дарина е може би и най-недолюбваната, което обяснява  бързото й „бягство” в чужбина след гибелта на съпруга й. Нито бизнес партньорите, нито роднините на Илия Павлов биха споменали името на Дарина Павлова в положителен контекст.

Селското момиче, което завърши ВИТИЗ и игра в няколко филма на младини, се оказа без капка бизнес нюх и се оплете в делата на мъжа си като пате в кълчища. Тя самонадеяно пренебрегна протегната за помощ ръка на тъста си Павел Найденов, конфронтира се с него и загуби.

Тя прояви неуважение към паметта на съпруга си веднага след смъртта му, като отказа да заплати официалните некролози отпечатани във вестниците тогава. Сметката  от пет хиляди лева е уредена от известен масон, близък приятел на покойния.

Като демонстрация на лош вкус се класифицират и неподходящите й запознанства с различни мъже станали достояние на обществеността. В следващите години Дарина продължава да показва неуважение към паметта на съпруга си, като пренебрегва панихидите в негова памет и не намира за нужно да се прибере в България за тъжните помени.

Междувременно шумно парадира с приятелството си с Берлускони, скандално бе заснета в обятията на чернокож спортист, появи се полугола на градинско парти и бе засечена в Милано с манекена Мариан Кюрпанов. В момента се хвали с връзката си с 30 годишен италиански актьор.

Близки и приятели на Илия Павлов с изумление коментират, че докато бащата на Илия Павлов пръскаше пари за детективи от „Скотланд ярд“, Дарина харчеше наследството. Говори се, че от наследените 400 милиона, г-жа Мулти профукала за няколко години по-голяма част от парите.

Печален факт, е че нито едно от бизнес начинанията на Дарина Павлова през годините, дори едноличните й инициативи като конкурсите „Мис България“ и „Мегаталант“ не завършиха така, че да променят този губещ образ. През 2012 година медиите на Апенините заговориха за финансови загуби на бизнесдамата за над 160 милиона долара, основно на фондовата борса в САЩ. Напъните да се развива в туристическия бранш и закупеният хотел в центъра на Рим също се оказаха непосилно за управление бизнес начинание. Хотелът и множество други имоти висяха обявени за продан дълго време и в крайна сметката бяха продадени на загуба не без помощта на „чичо”  Берлускони. Същата съдба сполетя и 30 метровата й луксозна яхта.

"Веселата вдовица"

С разгулния си лайфстайл и лекомислено поведение Дарина си спечели подигравателното прозвище „Веселата вдовица”. Злите езици не пропускат да припомнят произхода й от селата около Казанлък и разказват как на пищната сватба в храма „Св. Неделя“, сред възрастните роднини на булката имало и баби по терлици.

Очаквайте продължение с историите на Адриана Тюркмен вдовица на Фатик, Влияна Петрова на Иван Тодоров – Доктора, Весела Кюлева и Сливия Панагонова съпруга на Бай Миле