Тези знаменитости имат нужда от малко месце (снимки)

Булевард

24-05-2014, 17:17

Автор:

Пенко Тодоров

Всичко от Автора

Още по Темата:

Майли прави "секс" с Бил Клинтън на сцената

Майли Сайръс няма време да се преоблече

Майли Сайръс показа новата си татуировка

Скандалната Майли продължава да изненадва почитателите си

Преслава с детски размер дрехи! (снимка)

Колежка направила магия на Преслава

Преслава стана кожа и кости

Вижте четирите най-необичайни начина за отслабване

Накратко! Не правете това, когато отслабвате

Водата не помагала за отслабване?

Шумахер отслабнал с 20 кг заради комата

Пушенето не помага на отслабването!

Ядеш, вкусно ти е, а за капак на всичко и отслабваш

25 храни за отслабване

Как Ангела Меркел отслабна с 10 кг от началото на годината

Жестокото лице на анорексията

Перничанка умря от анорексия, тежала 20 кг

Модна агенция търси манекенки пред болница, харесва си анорексички

Анорексията се лекува най-добре с любов и секс

Край на кльощавелките по страниците на Vogue

Кейт Уинслет е против кльощавите жени

Мъжете харесват пищни дами, а не кльощарани

Момиче от Айтос издъхна от анорексия, тежало едва 18 кг

Преслава тежи 42 кг, отново отрича анорексия

Гуинет Полтроу на крачка от анорексията, халюцинира от глад

Младо момиче почина от анорексия в "Александровска"

Присъда: Анорексия

Най-слабите звезди и на какво се дължат анорексичните им фигури

Борбата с килограмите може да е нож с две остриета - първо си жена за пример с тяло за милиони, а след една крачка в страни зад гърба ти започват да жужат дискусиите дали си жертва на анорексия, болимия или черна магия. Тези чуждестранни знаменитости отслабнаха драстично в последните години. Вижте как обясняват свалените килограми:

Алекса Чънг видимо е свалила доста килца, а краката ù биха могли да се възприемат като опасно тънки. Тя често е критикувана, че е лице на хората с хранителни разстройства. В своя защита твърди, че често е твърде заета, за да яде.

Рейчъл Зое е известна с тънката си обвивка и манията по това да я запази такава. След раждането на втория ù син, Кай, тя се подложи на критично гладуване, за да си върне теглото отпреди бременността. Дневното ù хранене включва чаша кафе, ядки и плод – диета, която ù осигурява само 600 калории на ден.

На плажовете в Маями Тара Рийд изглежда анорексично. Тя минава с по едно хранене на ден, междувременно приемайки галони с диетична кола и газирана вода, които да държат главата ù вдигната през деня. От време на време си позволява да прегреши с пица, сладолед и тежки партита, след което отново минава на режим гладуване.

Никол Ричи отново ли има хранително разстройство? Може би причината е диетата ù от слънчогледово семе, сейлъри, сок и дъвка. На последните музикални награди в САЩ от нея бяха останали само кожа ù кости с общо тегло по-малко от 40 килограма. Вярно, че е дребничка, но все пак…

Беати Принслоу няма никакво месце, за което вокалистът на Maroon 5 Адам Ливайн да се хване! Къде са сега тези форми ала Victoria’s Secret, които моделката някога имаше? Тя твърди, че яде всичко в умерени количества и обича да е във форма със сърф, пилатес и йога.

Някога еталон за сексапил, в момента Денис Ричардс е една грозна картинка с малко кожа и повече кости. За себе си тя твърди, че работи здраво, за да поддържа фигурата си. "Ям много плодове, зеленчуци, белтъци, овесена каша, малко пилешко, яйца и ориз – това представлява основно диетата ми. Прегрешавам със сладолед и обожавам претцели. Коремните ми мускули получават най-добрата тренировка с пилатес инструктора ми – преживяла съм две цезарови сечения и открих, че това е единственото нещо, което поддържа коремчето ми плоско", разказва Ричардс.

Неизменна част от тренировките ù заема тичането ù след двете дъщерички, които има от калпазанина Чарли Шийн.

Реализиращият се на лондонските модни подиуми модел Попи Делевин поддържа същата фигура като приятелката и колежката си Алекса Чънг. Тя отдава екстремната си слабост на бърз метаболизъм. Твърди, че яде всичко, включително екстра-екстра-пакет пуканки в киносалоните.

Джесика Харт е още един модел на Victoria’s Secret, който изглежда много по-пищно на страниците от техните каталози. Приписва тънката си фигура на йогата и велоаргометъра, както и на "здравословната диета, богата на плодове и включваща бадеми и сушени плодове като енергийна закуска и риба тон и пилешка салата за протеини".

Любителката на селфитата и скандалните перформънси Майли Сайръс буквално се топи в последните месеци. Тя тежи 49-килограма и е алергична към глутен, а от бедрата, които така задоволно възпяваше преди няколко години, няма и следа.

Бетъни Франкел направи бизнес от слабото си тяло. От години тя спазва разнообразна здравословна диета с няколко изкушения в нея и, откакто я помним, си е все така слаба.

Вижте снимките на тези кльощави звезди и в нашата галерия.